Docooler V11 médialejátszó

2018. február 08. 07:47 - nezdmitrendelszblog

v2820eu-1-9310-l6zm_eredmeny.jpg

Már egy jó ideje a televíziók sem kerülhették el az "okosítási" forradalmat, de sok háztartásban még mindig hiába vannak nagyképernyős LCD vagy LED TV-k, sokan nem válnak meg tőlük, csak azért, mert nem tudnak rákapcsolódni vele az internetre vagy épp nem játsszák le az USB porton keresztül csatlakoztatott eszközökön található multimédiás tartalmakat. 

Ez a médialejtszó, Android 6.0 operációs rendszert futtat, Rockchip 3229 négy magos ARM Cortex-A7 1.5GHz processzorral és ötmagos Mali-400MP GPU-val rendelkezik, ami támogatja a 4K-s videók hardveres dekódolást. És kezeli a H.265 és a VP9 kódolású állományokat is. 2GB RAM és 8 GB memóriát kapott. 

v2820eu-1-9310-fujy_eredmeny.jpg

Ellátták WiFi-vel és LAN porttal egyaránt, így böngészhetünk az interneten vagy nézhetünk online videókat is. Felszerelték HDMI, SPDIF és AV kimenettel is, az USB portján keresztül pedig lejátszhatjuk a pendrive-on, külső merevlemezen tárolt képeinket, zenéinket és videóinkat is, de akár MicroSD kártyánkat is behelyezhetjük.  Egeret vagy billentyűzetet is csatlakoztathatunk hozzá, hogy megkönnyítsük a használatát.

v2820eu-1-9310-0ors_eredmeny.jpg

A lejátszó mérete 10 x 10 x 1.5 cm, súlya csupán 96 gramm. A csomagban kapunk hozzá egy távirányítót, HDMI kábelt, adaptert és egy angol nyelvű leírást.

A terméket itt tekintheted meg

  

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5413643358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása