Anet E10 3D nyomtató EU raktárból a TomTop-nál

2018. február 26. 15:24 - nezdmitrendelszblog

os0496eu-1-aac3-hvmc.jpg

Biztosan emlékeztek rá, hogy nálunk is járt az Anet 3D nyomtatója, amiből egy cikk is kerekedett. Most viszont a TomTop európai raktárában találtuk meg az újabb, Anet E10 3D nyomtatót.

Ez a típus már jóval fejlettebb és modernebb, mint a mi A8-asunk volt. Ennek előnye, hogy külön, a nyomtatón kívülre helyezték el a vezérlést szolgáló mechanikát és a tápot is, illetve ezen kapott helyet a felhasználni kívánt filament tartó is, ami külön jó megoldás, hiszen így nem akadunk bele olyan könnyen, mint az A8 esetében

os0496eu-1-aac3-eug2.jpg

os0496eu-1-aac3-tidr.jpg

.

Az E10 alumínium váza zöld színezést kapott. Maga a nyomtató 40,5 x 44 x 49,5cm méretű, a nyomtató terület pedig maximálisan 22 x 27 x 30 centiméter lehet. A képeken jól látható, hogy a kijelző is lekerült a nyomtató tetejéről, így az már a vezérlőn kapott helyet. Továbbra is lehetőségünk van microSD kártyáról nyomtatni a g-code, illetve stl kiterjesztésű fájlokat. Fúvókájának átmérője maradt 0.4 mm, amivel 1.75 mm átmérőjű filamenteket használhatunk, Ami lehet ABS, PLA, TPU, HIPS, PC, illetve fa polimer is.

Természetesen EU csatlakozóval kapjuk a terméket és németországi raktárból rendelhető, így nem kell rá vámot, áfát fizetnünk.

Az Anet E10 3D nyomtatóról itt találsz bővebb infókat

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9613700046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása