A retró játékkedvelők vezeték nélküli gyorstöltője

2018. március 06. 15:48 - nezdmitrendelszblog

 pa4246-15203243833781.jpg

Különleges design-nal készült, a QI technológiát támogató telefonokhoz ajánlott kontroller formájú töltő. A mobiltelefonok töltésére használt Qualcomm féle Quick Charge és a MediaTek Pump Express technológiával elérhető gyorstöltési funkció sokáig nem volt elérhető a vezeték nélküli töltőknél, így ez a folyamat mindig hosszú-hosszú órákig tartott. Szerencsére szereztünk hozzá kedvezmény is, így olcsóbban vásárolhatjuk meg.

A töltőpad maximálisan 10 W teljesítményt képes leadni, amit a töltő a telefon által felvett áramerősséghez igazít, így lehet a szabványos 5V 1A, vagy a gyorstöltés 9V 1.1A mellett, ezzel kétszer olyan gyorsan feltölthetjük a készülékeinket mint a korábbi vezeték nélküli töltőkkel. Ehhez természetesen a töltő adapternek is támogatnia kell a gyorstöltést, hiszen a bemeneti feszültség maximálisan 5V/2A, 9V/1.67A lehet.

pa4246-1-3a2d-kgiz.jpg

pa4246-1-3a2d-t3mm.jpg

A töltőpad csupán 70 grammot nyom, mérete 14.3 x 6.4 x 1.6cm. Type-C bemenetén keresztül csatlakoztathatjuk a töltőhöz, amihez még egy 1m hosszúságú USB-Type-C kábelt is mellékelnek, így erre sem lesz gondunk, ha nem rendelkezünk ilyen vezetékkel. A kontroller nem használható valódi irányítóként, mindegyik gombja gumírozott borítást kapott, hogy megakadályozza a telefon lecsúszását.

pa4246-1-3a2d-qf8w.jpg

A védelemre is gondoltak, így ellátták túlfeszültség, túltöltés és hőmérséklet elleni védelemmel. Az sem gond, ha a telefon nem támogatja a vezeték nélküli gyorstöltést, hiszen képes lassabb, 1A teljesítménnyel is tölteni a készülékeinket. A talpára apró gumi lábakat szereltek és ellátták egy visszajelző LED-del is

Ehhez a termékhez is szereztünk kedvezményt, így csak 15.99$-ba kerül.

A vezeték nélküli gyorstöltőt itt nézheted meg

Kedvezmény kód: YYM4246

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5013719898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása