Leravan - A Xiaomi masszírozós nyakpárnája

2018. március 30. 18:43 - nezdmitrendelszblog

paa0164-1-d3ba-f9xl_eredmeny.jpg

A mai rohanó világban szinte mindig mozgásban vagyunk és egyre kevesebb időt tudunk alvásra fordítani. A Xiaomi mérnökei ebben segítenek most nekünk ezzel a nyakpárnával, ami megpróbál jobb alvást biztosítani mindennapos használat mellett.

Akár otthon vagy útközben is használhatjuk, kellő kikapcsolódást nyújthat a masszírozó funkciója, amivel vállunk, nyakunk elfáradt izmait kényeztethetjük. A gyártó ajánlása szerint napi pár perc használat mellett elalvás előtt, akár javíthatjuk alvásunk minőségét is.

paa0164-1-d3ba-b3lv_eredmeny.jpg

A párna tartóssága érdekében nagy sűrűségű memória habot használtak, ami kényelmesen körülöleli a nyakunkat, ami akár hasznos lehet egy hosszú utazás alkalmával is. Külső részét pamutszövet, poliészter kombinációja borítja. A masszírozó motor 6000RPM-es fordulaton sem túl hangos, mindössze 45dB zajt ad ki magából, a hozzá csatolt AA méretű akkukkal, egy feltöltéssel akár 15 napig használhatjuk, napi 10 perces használat mellett anélkül, hogy a párna töltőért kiáltana.

paa0164-1-d3ba-gheu_eredmeny_1.jpg

paa0164-1-d3ba-jvba_eredmeny_1.jpg

Kompakt méretének és 390 grammos súlyának köszönhetően megfelelő útitárs a hosszabb ingázásokra is. Mágneses önzáró zárjának köszönhetően könnyedén felvehetjük.

paa0164-1-d3ba-ujy4_eredmeny_1.jpg

A Xiaomi masszírozós párnája 24.29$-ba kerül, ami az ingyenes szállítással áfa/vám határ alatt van.

A terméket itt nézheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8313790544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása