TWS I7 mini bluetooth fülhallgató 2500 forintért

2018. április 03. 18:12 - nezdmitrendelszblog

v4052b-1-6775-mato_eredmeny.jpg

Az efféle kiegészítőkből sosem lehet elég, én például sosem tudom merre hagytam el őket, aztán elő kerül a fiók aljából a hagyományos vezetékes fülhallgató, na de ki akar bajlódni a kábelekkel vezetés közben?

v4052b-1-6775-hggy_eredmeny.jpg

Kicsi, kompakt 3 x 2,2 x 2,05 cm, 9 grammos pehelysúlyú kialakításának köszönhetően alkalmas lehet sportokhoz, de megállja a helyét akkor is, ha kedvünk támad zenét hallgatni, vagy csak fogadnánk egy fontos hívást. Fontos azonban megjegyezni, hogy hívás fogadás közben sajnos nem működik sztereó módban. Bluetooth 4.2-es verziót használ a kütyü, a már megszokott 10 méteres hatótáv mellett. Egyszerre akár két telefont is képes kezelni. A beépített Li-ion akkuknak hála 80 óra készenléti idővel és 2-3 óra folyamatos üzemidővel kalkulálhatunk. A telepeket 1,5 óra alatt tölthetjük a maximumra. Amennyiben most rendelitek meg a terméket, a klasszikus fekete és fehér színekből választhatunk, valamint adnak még hozzá egy kis szütyőt, 6 fülhallgató szilikon pótgyűrűt valamint az USB töltő kábelt is. A TomTop-nál most kedvezményesen 16,79$ helyett 9,99$-ért kaphatjuk meg, ingyenes szállítással.

A TWS I7 mini bluetooth fülhallgatót itt nézheted meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech TWS I7

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2113803798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása