Kedvező árat kapott a Vernee M6

2018. április 18. 07:06 - nezdmitrendelszblog

1_69.jpg

Nem volt nagy ováció és csinnadratta a Vernee M6 körül, pedig megérdemelte volna. Nem egy hiper-szuper felsőkategóriás telefon, de mivel a kis testvér egész jóra sikeredett, ezért véleményem szerint megérdemelte volna. Igen, mert többen vannak azok, akik egy jól használható telefont szeretnének, mindenféle sallang nélkül. Csak működjön jól, ahogy azt mindenki elvárná, hiszen nincs mindenkinek szüksége egy százezer forintos csúcsmobilra, de nem is kell annyit kiadnunk érte, hiszen átszámolva 40.000 forintba kerül.

A tavaly megjelent M5-re akkor azt mondtuk, nagyon reméljük, hogy megtartja ezt a jó szokását a gyártó, hiszen se a Vernee Thor E, sem a nagyobbak, mint a Vernee MIX 2 nem hozta ki azt az érzést belőlem, hogy ez egy tökéletesen használható mobil lenne. Ezzel szemben az M5 olyan készülék volt, ami mind külsőre, mind szoftveresen is hozta az elvárt szintet, hiába az alsó kategóriába pozícionálták, de voltak középkategóriás vonásai is. Így, én személy szerint felhasználói szempontból inkább választottam volna őt, mint például a Vernee MIX 2-t. Még akkor mondtuk, hogy reméljük, megtartja ezt a szériát a gyártó és idővel megjelenik egy új termékkel ezen a vonalon.

1517388445776659_eredmeny_1.jpg

Úgy látszik erre nem kellett sokat várni, hiszen már kapható az utód, a Vernee M6, a gyártótól ismert, baráti árcédulával. A telefon igencsak vékonyra sikeredett, ahogyan az előd is, megtartották a mindössze 6.9 mm vékony házat. A gyártó az új trendnek megfelelően változtatott a készülék külsején és már egy kicsit OnePlus 5T, de inkább Xiaomi Redmi 5-höz hasonló külsőt kapott az 5.7 colos, 18:9-es képaránynak köszönhetően, így már sokkal nagyobb a kijelző/előlap arány. A panel felbontása a korábbi HD-ről 1440 x 720 pixelre nőtt.

1517388447300355_eredmeny.jpg

Ahogyan anno a Thor és Thor E esetében, a gyártó itt is meghagyta a jól bevált MediaTek MTK6750 típusú processzort és a Mali-T860 MP2 IGP-t, ami az M5-ben is helyet kapott. Ez egy nyolc magos, 64 bites, maximálisan 1.5GHz-en üzemelő CPU, ami az M5 az AnTuTu-ban 40490 pontot kapott, így mivel szinte minden hardverelem megegyezik az előddel, várhatóan az M6 is ekörül fog teljesíteni, hacsak nem feküdtek rá még jobban a szoftveres optimalizálásra. Memóriából 4 GB-ot, míg belső tárhelyből 64 GB-ot kapunk és maximálisan 128 GB méretű microSD kártyát is használhatunk tárhelyünk bővítésére.

1517388445412422_eredmeny_1.jpg

1517388447515893_eredmeny.jpg

Az előlapi kamera 8 megapixeles a hátlapra pedig egy 13 megapixeles optika került LED villanóval. A hátlapi kamera alatt kapott helyet az ujjlenyomat olvasó is. A készülék két SIM kártyát támogat és ismeri a magyarországi B20-as 800MHz-es LTE-t is. Beépített akkumulátora 3300mAh kapacitású és meghagyták a MicroUSB portot is, így 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is megtalálható a készüléken. A telefonon Android 7.0 fut a gyártó V.O.S. felületével.

Igazi kihívója lett a Xiaomi Redmi 5 szériájának, a készülék 159.99$-ba kerül, amit kék és fekete színben választhatunk és a már jól ismert EU Express, azaz itt EU Priority Line szállítással rendelhetjük meg, amivel nem kell vámot, áfát fizetnünk.

A Vernee M6 telefont itt nézheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9013845782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása