BLUBOO S3 – Az akkubajnok, aminek több erénye van, mint azt gondolnánk

2018. május 02. 18:06 - nezdmitrendelszblog

2_56.jpg

Nem is olyan rég, még az volt a kitétel egy telefonnál, hogy minél kisebb, kompaktabb legyen. Az idő múlásával változnak a trendek és elképzelések. Egyre több telefongyártó igyekszik minél nagyobb kijelző arányt elérni a modelljeinél. Igen ám, de az új trendek nem feltétlen olcsóbbak, vagy mégis? A BLUBOO mérnökei rácáfolnak erre. Nem csak, hogy olcsó, de még szép is, ráadásul gigantikus teleppel szerelték fel az S3-at. Mindent tud, amit csak megkövetel a megújult mobil piac.

pz0268b-eu-1-055e-s4l4_eredmeny.jpg

Az arany és fekete színben elérhető telefon mérete szinte tökéletes, 15,78 x 7,55 x 1,16 cm, gyakorlatilag 5,5” házba sikerült belerakniuk egy 6” kijelzőt. 282 grammos súlyát illetően a nehézsúlyú kategóriába sorolhatjuk be. Nagy 18:9-es méretarányú 6”-os 1080 x 2150 felbontású ultravékony kávájú kijelzőt kapott, dupla Samsung kamera helyezkedik el hátul, egy 21 és egy 5 megapixeles szenzor, valamint 13 megapixeles szelfi kamera.

pz0268b-eu-1-055e-t5ld_eredmeny.jpg

pz0268b-eu-1-055e-hle4_eredmeny.jpg

Aztán van itt még nekünk 8500 mAh-es akkumulátor, 12V-os 2A-es Pump Express 3.0 támogatással rendelkező gyors töltő, amivel 2,5 óra alatt tölthetjük fel a maximum kapacitásra. Mindezt az MTK6750-es Octa-core processzora hajtja 1,5 Ghz-en Mali T860 MP2 chippel megtámogatva. A bestiába 4 GB RAM-ot és 64GB tárhelyet sikerült beletuszkolni. Ilyenkor szoktam megállni és lejjebb görgetni, hogy ez mind szép és jó, na de mi a helyzet a B20-as támogatással? Mert, hát manapság elég sarkalatos pont ez a kínai mobiloknál. Szerencsére a keleti régiók gyártói kezdenek rájönni, hogy nem érdemes kispórolni és emiatt bukni az eladásokat, így hát az S3-asba is bekerült a B20-as támogatás. Na de folytassuk a sort, nem elhanyagolandó a ma már szinte megszokott dupla SIM kártya befogadására képes tálca. Itt is a jól bevált Nano SIM és Nano SIM vagy TF memória kártya kombót használhatjuk.

pz0268b-eu-1-055e-njhx_eredmeny.jpg

pz0268b-eu-1-055e-uyi3_eredmeny.jpg

Ugyan Android 7.0-val érkezik meg a készülék, de lehetőségünk adódik hamarosan az újabb 8.1-es verzióra upgradelni. A magyar nyelv hiánya sem lehet probléma. WiFi-ből alapnak mondható 802.11a/n/b/g/ac szabványokat kezel az eszköz. Ezek hallatán kedves olvasó, biztosan kíváncsivá tettünk, hogy mennyibe is kerülhet ez a szinte felső kategóriába sorolható készülék. Reméljük sikerül kellemes csalódást okoznunk, ugyanis az egyik számunkra kedves webáruházban a TomTop-nál most kedvezményesen 149,99$-ért vásárolhatjátok meg. Igen jól olvastad. Körülbelül 40 ezer forint átszámolva. Ez még mind semmi, amennyiben most vásároltok belőle, a telefonnal együtt még ajándékba kaptok hozzá egy tokot, fóliát és Type-C 3,5mm jack átalakítót. Ha pedig a Duty Free Shipping-et választjuk, akkor a már ismert áfa és vámmentes szállítást tudhatjuk magunkénak.

Amennyiben megtetszett a készülék, itt tekinthetitek meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6513885726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása