FeiyuTech SPG c

2018. május 03. 21:13 - nezdmitrendelszblog

d4766-1-2568-vnsk_eredmeny.jpg

Az okostelefonok kamerái napról napra fejlődnek. Folyamatosan megy a verseny, hogy minél szebb képeket tudjunk készíteni a különféle szenzorokkal. Nagyon sok telefon kap elektromos vagy optikai képstabilizálást, de sokaknak ez kevés lehet. Itt jön a képbe a gimbal használata, amivel futás közben is szép egyenletes mozgású videókat lehet készíteni. És ami külön jó hír, hogy választható a Duty Free Shipping szállítás is!

 

d4766-1-2568-ugii_eredmeny.jpg

Az SPG a mobiltelefonokhoz lett kifejlesztve. A gimbal súlya 416 gramm. A szinte minden okostelefonnal kompatibilis 50-80 mm szélességű telefonokhoz ajánlott, mint például a HUAWEI P10/P9 and P10 Plus P9 Plus, for Mi 6/5 for MEIZU MX6, for Samsung Note5/S7 készülékek. Bluetooth kapcsolaton keresztül irányíthatjuk, hogy merre fordítsa a kamerát, így távolról is készíthetünk vele felvételeket. A joystickkal irányított vezérléssel pontosan a kívánt irányba lehet fordítani. Az iOS és Android szoftverrel pedig a telefonon keresztül is rengeteg beállítást elvégezhetünk rajta. 22650 li-ion akkumulátorral rendelkezik, amely 8 óra használatot biztosít és a mellékelt USB kábelen keresztül tölthetjük fel.

d4766-1-2568-cgyr_eredmeny.jpg

d4766-1-2568-ntis_1_eredmeny.jpg

360° vízszintes forgásra, 320° döntésre és szintén 320° fokos oldalsó mozgásra képes, így szinte bármilyen helyzetben tarthatjuk, a felvett kép rázkódás mentes lesz a forgatási és remegés csillapítási módoknak köszönhetően. 1/4 "csavaros csatlakozót is kapott a fogantyú alján. Lehetőségünk van timelapse, panoráma, szelfi fotókat készíteni a mellékelt szoftvernek köszönhetően.

d4766-1-2568-ga8c_eredmeny.jpg

A gimbal 99.99$-ba kerül és szerencsére nem kell áfát/vámot fizetnünk utána, ha a TomTop ingyenes Duty Free Shipping szállításával rendeljük meg,

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3013888238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása