Xiaomi 70MAI - autós kamera

2018. május 08. 06:57 - nezdmitrendelszblog

pav0044b-1-b2a1-vk9d_eredmeny_1.jpg

Nagy segítség lehet egy véletlen baleset alkalmával készült videó, amely biztosíthatja ártatlanságunkat az ügyben. A TomTop-nál is kapható a Xiaomi 70MAI, ami egy szuper kis autós kamera, ami pont erre hivatott létezni. 1080p-ben képes rögzíteni az incidenst. Méghozzá nem is akárhogyan.

pav0044b-1-b2a1-ypro_eredmeny.jpg

Ellátták egy G-sensor-ral, ami ha nagyobb mozgást érez, automatikusan bekapcsol és már fel is vette a kérdésese incidenst. Manuálisan is elindíthatjuk a felvételt, vagy akár egy képet is készíthetünk vele. A tárhely tekintetében, pontosan emiatt, hogy elvileg pár perces videók rögzítésére találták ki, 512 Mb-os lett, de microSD kártyával 64GB-ig bővíthető.  H.264-es tömörítéssel dolgozik a kamera így a full HD felbontással karöltve látszódnak majd a részletek és megmenekíthet minket a súlyos be nem tervezett pluszköltségektől.

pav0044b-1-b2a1-vknk_eredmeny.jpg

A szélvédőre könnyedén feltelepíthető a kamerával érkező statikus matrica segítségével. 130 fokban képes rögzíteni, így könnyedén fel tudja venni, ha több sávos úton haladunk a szomszédos sávokat. Ugyan ellátták egy 240mAh-s akkumulátorral, de ez csak a vészmentésig bírja árammal ellátni a kütyüt. WiFi-n keresztül tudunk a saját telefonunkkal kommunikálni vele, lementhetjük egy APP-on keresztül a felvett anyagokat. Támogatja ugyan a hangutasítást, de sajnos egyelőre csak kínai nyelvet ismeri fel, hamarosan reméljük, hogy az angol nyelvet is támogatni fogja. Mi is kipróbáltuk, itt akár EU Express szállítással is megrendelheted.

Ha szeretnéd megvásárolni a kamerát, akkor a TomTop-nál most 38,99$-ért teheted meg, nagyjából 10 300 forintért cserébe, viszont itt jelenleg nem elérhető a Duty Free Shipping szállítás.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr813899010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidano · http://sympda.blog.hu 2018.11.11. 18:28:11

Elkészítettem a 70mai kamerák Google Play-ről letölthető alkalmazásának magyar nyelvű verzióját. Innen tölthető - esetleges megosztáskor NE a letöltési linket, hanem a bejegyzés linkjét add meg, köszönöm! - sympda.blog.hu
süti beállítások módosítása