Xiaomi Mija A&D - Elektromos cigaretta másképp. És nem egy, hanem négy darab!

2018. május 08. 16:18 - nezdmitrendelszblog

paa0168-1-7dad-ujpp_eredmeny.jpg

A cigaretta egészségkárosító hatásaival mindenki tisztában van. Időnként berobban a köztudatba, volt, amikor igen is divat volt, de ma már egyre inkább kitaszított az, aki dohányzik. Nem is olyan régen jött alternatívája az elektromos fajta, amelyből lehet választani különböző formájú és fajtájú közül, lehet vásárolni hozzá kiegészítőket, változtathatjuk az intenzitását, az ízét, igen széles már a paletta.


paa0168-1-7dad-z23n_eredmeny.jpg

A Xiaomi megalkotta, amire még eddig gondolni sem mertem volna. Nem tartalmaz nikotint, de cserébe még a leheletet is frissíti. Az elegáns rozsdamentes fémtestű elektromos rúd több féle ízben létezik. Négy különböző variánst kapunk a csomagban: zöld alma, mentol, grépfrút és vanília.

 

paa0168-1-7dad-eb3g_eredmeny.jpg

paa0168-1-7dad-gew7_eredmeny.jpg

A nikotinmentes különlegességben nem csak íz van, hanem tartalmaz még vitaminokat, C, B6, B12 valamit Q10 koenzimet és kollagént. Mondhat bárki bármit, hiába egészséges, azért a gyártó is óvva int tőle, hogy terhes anyukák valamint asztmások használják. Ezt az egyszer használatos cigit körülbelül 500 alkalommal tudjuk megszívni, mielőtt kiürülne a beépített akkumulátora. Fontos megemlíteni, hogy nem ajánlják folyamatos használatra.

paa0168-1-7dad-eqzl_eredmeny.jpg

paa0168-1-7dad-1em0_eredmeny.jpg

Amennyiben megtetszett a termék, akkor az alábbi linken tudjátok megvásárolni a TomTop oldaláról 39,99$-os áron.

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6413900222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása