Így menthetjük le a magnókazettára felvett anyagokat - ezcap USB Cassette Capture

2018. május 11. 19:44 - nezdmitrendelszblog

 v2851-1-4ab7-vgg9_eghjgzjjredmeny.jpg

Igen, ez egy Walkman. Bár ahogy most belegondolok, elég érdekes lenne az utcán megjelenni vele. Biztos a koromból adódik, de ha nem egy digitális adathordozót, hanem egy szalagos megoldást látok, akkor mindig feldereng a gyermekkorom.

v2851-1-4ab7-bgtn_eredmeny.jpg

Az ezcap terméke egy olyan eszköz, amivel régen felvett magnókazettáinkat tudjuk digitalizálni. Sokan már rég megszabadultak a magnóktól, a helyüket átvették a CD lejátszók, majd jött az internet és szüleimnél is már csak ott porosodnak a kazetták, VHS-ek. Ha jobban belegondolok ajándéknak sem utolsó, hogy a szülők a féltve őrzött magnókazettákra felvett hanganyagot megmentsék az utókor számára.

v2851-1-4ab7-le4v_eredmeny.jpg

Az ezcap terméke egy sima walkman, olyan plusz funkcióval, mint az USB kimenet. Ezáltal valós időben rögzíthetjük a számítógépünkre a lejátszott hanganyagot, amit el is menthetünk mp3 formátumba.

v2851-1-4ab7-layl_eredmeny.jpg

v2851-1-4ab7-xqhs_eredmeny.jpg

Természetesen a lejátszó használható a régi kazetták hallgatására is, hiszen egy teljes értékű walkman-t kapunk. Két darab ceruzaelemmel működik, de adapterről is elláthatjuk árammal. Megtalálható rajta a jól ismert 3.5mm-es jack csatlakozó is. A termékhez mellékelnek egy fülhallgatót, USB kábel és a felvételhez szükséges szoftvert is.

Az ezcap terméke 15.99$, amit akár ingyenes szállítással is megrendelhetünk

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogyan igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

 

 Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa.

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: tech ezcap

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9213908430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása