Ulefone Power 3 – nézz a szemébe

2018. június 12. 20:30 - nezdmitrendelszblog

pz0214b-eu-1-c3bf-md3v_eredmeny.jpg

Az Ulefone mérnökei is próbálnak együtemben haladni az új trendekkel, így hát az új modell a Power 3 sem kivétel ez alól. A rendkívül kedvező árcédulával ellátott mobilok a kedvenceink, főleg, ha az már egy, ha lehet így fogalmazni ismertebb gyártótól érkezik. A Power 3 pedig tartogat némi meglepetést a tarsolyában.

18:9-es képaránnyal rendelkezik, aminek a felbontása 2160x1080 pixelesre sikeredett, mindez 6 hüvelyk méreten terül el. Az Android 7.1-es rendszert az MTK6763-as processzor hajtja meg, Octa core-os és mindegyik mag kerek 2.0GHz-en dorombol. A video megjelenítésért a Mali-G71 MP2-es chipje felel. Memóriából már a szerintem fölösleges kategória került bele, de lehet valakinek épp ez a fontos, 6 GB! 64GB alap tárhellyel, melyet bővíthetünk a személyes fájljainknak, egészen 256GB-ig, ha esetleg ez a méret nem lenne elegendő.

pz0214b-eu-1-hhhc3bf-gy0w_eredmeny.jpg

A mobil fekete és aranyszínben érhető el, külső dimenziói pedig 15,9 x 7,59 x 0,99 centiméter, súlya  218 gramm. Nem csoda, hogy kicsit testesebb lett, valahova el kellett férjen a 6080mAh-s beépített akkumulátor, és a fém ház sem épp súlycsökkentő tényező. Ekkora kapacitás mellett a gyártó normál használat mellett 4 napos üzemidőt, illetve 63 óra folyamatos beszélgetési időt ígér.

pz0214b-eu-1-c3bf-uw0f_eredmeny.jpg

A telep mérete szinte megköveteli a gyors töltés funkciót, szerencsére ebből sincs hiány mintegy 30 percnyi töltés elegendő ahhoz, hogy egy napot kibírjon a készülék, valamint 120 perc alatt teljesen tele lehet csepegtetni a százalékokkal, hogy újabb 4 napig nyüstölhessük. Kamera fronton sem szégyenkezhetünk a készülékkel, ugyanis dual kamerák állnak rendelkezésre elől és hátul egyaránt. 13+5 megapixeles szenzorok felelnek a szelfikért és 21+5 megapixeles szenzorok a jó minőségű fotókért. Nem elhanyagolandó az sem, hogy FaceID feloldás is belekerült a szoftverbe, így aztán szinte tényleg minden adott, hogy felvegye a harcot a többi gyártó trendi készülékeivel.

pz0214b-eu-1-c3bf-cm7c_eredmeny.jpg

Aztán van itt még nekünk hiper sebességű ujjlenyomat szenzor, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass, WiFi és USB Type-C csatlakozási lehetőség, ennek következménye képpen már a jack csatlakozó lemaradt a mobilról. Szerencsére a B20-as hálózatot is hibátlanul kezeli az MTK chip.

pz0214b-eu-1-c3bf-rtvm_eredmeny.jpg

Szuper kis készülék kedvező árcédulával, hát kell ennél több? Amennyiben most rendelitek meg a készüléket, úgy ajándékba jár egy kis csomag, ami a következőket tartalmazza: plusz telefon tok, képernyővédő fólia, USB OTG kábel, MicroUSB – Type-C adapter, valamint egy Type-C – 3,5 jack adapter. A TomTop-nál most akciósan vásárolhattok belőle 199,99$-ért, azaz körülbelül 54500 forintért és szerencsére a vámmentes Duty Free Shipping szállítási opció is rendelkezésre áll.

pz0214b-eu-1-c3bf-sjte_eredmeny.jpg

Az méretes akkumulátorral rendelkező Ulefone Power 3-ast itt találod

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5314044120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása