Wewow A5 Gimbal a kézremegés kiiktatása sokadszorra

2018. június 14. 20:59 - nezdmitrendelszblog

d5335-1-2def-3wkl_eredmeny.jpg

Ha egy pár évvel ezelőtt valaki azt mondja, hogy a telefonommal olyan felbontásban készíthetek felvételt, hogy még a tvben sem látok olyat, nem hittem volna el. Manapság az okostelefonok kamerái hihetetlen lehetőségeket tartogatnak. Aki szeret videót készíteni velük, az előbb utóbb szembesül a ténnyel, hogy hiába is van elektromos és optikai képstabilizálás a készülékekben, az igazán szép egyenletes remegés mentes felvételekhez bizony valami segédeszközt kell beszerezzünk.

d5335-1-2def-f6xw_eredmeny.jpg

Itt jön képbe az úgynevezett gimbal. Most nem mennék bele a részletekbe, hogy hogyan is működik, pár írásunkban már igen csak kiveséztük, hogy miért is jók ezek az eszközök, de a lényeg tömören, hogy segít kiszűrni a remegéseket a video készítése közben. A TomTop webáruházában egy egész jó árú kütyüre bukkantam. Ahogy a címben is olvashattátok a Wewow márkájú A5-ről van szó.

d5335-1-2def-iqgv_eredmeny.jpg

Az A5-ös 4 maximum 5,5 hüvelykes eszközt képes befogadni. Anyaga egyszerű műanyag, mérete 31 x 12,4 x 5,5 centiméter, súlya pedig 480 gramm. Beépített akkumulátora 2200 mAh kapacitású, amivel nagyjából négy órán keresztül képes működni. 320 fokos vízszintes forgásra, 270 döntésre és 180 fokos oldalsó irányú mozgásra képes. Egy kis különlegesség, hogy a hozzá való applikációjában van egy úgynevezett Face Tracking funkció, így könnyedén felismeri a kijelzőn az arcokat és mindig azokra fókuszálva a lehetőséget megadva, hogy éles képek készüljenek.  A különböző egyéb kamera funkciókat a nyélről tudjuk vezérelni, mint például a 3 tengely zárolása, ami jól jöhet hanem szeretnénk például, hogy lefele mozduljon a behelyezett telefon.

Amennyiben tetszik az A5-ös az alábbi linken tudjátok megvásárolni a TomTop-tól 79,99$-ért.

A Wewow A5 gimbalt ezen a linken találod meg

 

Még nem próbáltad a TomTop webáruházat? Sebaj, megmutatjuk, hogy igazodj ki rajta, ha szükséged lenne egy regisztrációra.

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7414048580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása