Xiaomi Smartmi Pure Evaporative Humidifier 2 párásító, most olcsóbban, ÁFA mentesen

2018. július 02. 16:19 - nezdmitrendelszblog

paa0234w-au-1-ef62-fu7z_eredmeny.jpg

A mai nap kaptuk a TomTop-tól a hírt, hogy csökkentették a termék árát és ha ma rendeled meg, akkor még biztosan választható a Duty Free Shipping szállítás is. Így nem csak olcsóbban, hanem meg ÁFA és vámmentesen is rendelheted meg, amivel így duplán spórolhatsz. Sőt, most még a szállítás is ingyenes!

paa0234w-au-1-ef62-3n7q_eredmeny.jpg
Xiaomi légtisztítójával valószínűleg már te is találkoztál. Az oldalunkon már bemutattuk, hogy miként lehet visszaszorítani a lakásban a port és ezáltal tisztábbá varázsolni a levegőt a szobában. A párásítóról talán már első ránézésre megtudnánk mondani, hogy a Xiaomi műhelyében készült és természetesen itt is egy letisztult megjelenésű eszközt kapunk, amit s gyártótól híven megbolondítottak egy kis extrával, hiszen nem csak mobiltelefonról is vezérelhetjük, hanem itt állíthatjuk be a különböző módokat is.

paa0234w-au-1-ef62-3n7q_eredmeny.jpg
A kis párásító 35.00 x 35.00 x 70.00 cm méretű, a beállításokat a tetején található érintésérzékeny gombok mellett telefonról is elérhetjük, így négy lépésben választhatjuk ki a teljesítményt, az AUTO módtól kezdve a különböző fokozatokon át.

paa0234w-au-1-ef62-1tai_eredmeny.jpg

A készülék vízszint kapacitás érzékelője automatikusan nyomon követi a tartályában található víz mennyiségét és ennek mértékét megjeleníti a vezérlőpanelen A víztartály feltölthető az elülső rácson keresztül, amely a tetején található.

paa0234w-au-1-ef62-4zam_eredmeny.jpg
Óránként 250 ml mennyiségű vizet képes párologtatni, így a beépített 4 literes tartállyal 16 órán keresztül lehet folyamatos a működése. Ráadásul mindezt viszonylag csendben teszi, hiszen 34 dB halk a működése.
Nem is gondoltam volna, hogy milyen sok pozitív hatása lehet, kezdve a bőrszárazság ellen, de nem csak felfrissíti a levegőt, hanem a száraz levegő miatti torok és orrirritációs is mérséklődhet. Ha pedig szeretjük a lakásban a különböző illó olajokat, akkor jó hírünk van, hiszen a párolgó víz mellé illóolajat is csepegtethetünk.

paa0234w-au-1-ef62-qdvz_eredmeny.jpg

paa0234w-au-1-ef62-dhqd_eredmeny.jpg

WiFi kapcsolaton keresztül vezérelhetjük az oly sok Xiaomi eszközt támogató Mi Home alkalmazással. A Xiaomi párásítója most 129,99$-ba kerül, amit az ingyenes Duty Free Shipping szállítási móddal rendelhetsz meg, ami vám és áfa mentes.

A Xiaomi párásítóját itt találod

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5614088781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása