Milyen mobilt vegyünk kevés pénzből? 22 ezer forintból például az új Leagoo M9 Pro-t!

2018. november 01. 17:55 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mi_8_lite_8_1.jpg

Belépőszintű mobiltelefont könnyű készíteni, de olyat nehéz, ami valóban megállja a helyét ezen a fronton, de az ára is zsebbarát marad. A Leagoo megpróbálkozott vele és sikerrel vitte véghez a tervét. Elkészítette a Leagoo M9 Pro mobilt, ami 22.000 forintba kerül!

xiaomi_mi_8_lite_7_1.jpg

A Leagoo M9 Pro hozza a kötelezőket. Szerencsére nem 1GB memória került a készülékbe, amit még a mai napig is sok gyártó pakol a belépőszintű modelljeibe. A megjelenítőre sem lehet panaszunk, hiszen az 5.72 colos, 18:9 arányú IPS kijelző HD+ felbontást kapott, amit a Corning féle Gorilla Glass 3 üveg véd a karcoktól.

xiaomi_mi_8_lite_10_1.jpg

A Tottenham Hotspur szponzoraként elhíresült Leagoo a MediaTek MT6739V típusú processzorát vetette be, ami négy Cortex-A53 magokból álló 1.5GHz-en pörgő CPU. Memóriából 2GB-ot kapunk, a készülék 16GB belső tárhelyet kapott, amit egy 32GB-os microSD kártyával tovább bővíthetünk.

xiaomi_mi_8_lite_3_1.jpg

Az M9 Pro két SIM kártyát támogat, micro és nano SIM-et vagy egy szolgáltatói kártyát és egy microSD kártyát. Természetesen támogatja a hazai frekvenciákat is, így van B20 támogatás is, így nem lesz gond a 4G lefedettség elérése, és vidéken sem maradunk internet nélkül. Képalkotók terén az előlapra egy 5 megapixeles kamera került, míg hátulra egy 13 megapixeles kamera, amit egy 2 megapixeles optika egészít ki. Nem csak hátulra, hanem előre is került LED villanó, így a szelfiket is vaku fénnyel készíthetjük el.

xiaomi_mi_8_lite_11.jpg

A lekerekített oldalélekkel rendelkező készülék hátlapján helyezték el a kör alakú ujjlenyomat olvasót. A beépített akkumulátora 3000mAh kapacitású, amit microUSB porton keresztül láthatunk el árammal. Szerencsére megmaradt a fülhallgató csatlakozó is, ami a készülék felső élére került. Másik pozitívum, hogy Android 8.1 rendszert futtat a készülék, amin természeten a Magyar nyelv is választható. Így egy nagyon korrekt kis mobiltelefont kapunk 22.000 forintért.

xiaomi_mi_8_lite_6_2.jpg

A Banggood-nál választható az European Direct Mail szállítás, amivel áfa és vámmentesen rendelhetjük meg a készüléket, ami a közeledő karácsonyt figyelembe, remek ajándék lehet.

A Leagoo M9 Pro mobiltelefont itt találod

Szólj hozzá!
Címkék: tech telefon leagoo

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5614338347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása