m4/3 bajonettes fényképezőgépekhez Viltrox EF-M2 adapter

2019. január 14. 16:40 - nezdmitrendelszblog

d5237-1-dbe9-ecky_eredmeny.jpg

A Viltrox egy fényképezőgép adapterrel állt elő, amellyel a Canon EF objektívünket használhatjuk m4/3 gépekkel. Az adapter ráadásul f értéknövelőként is használható, hiszen 0,71-szeresére csökkenti a gyújtótávolságot.

Így, ha épp gépet váltottunk és a mikro 4/3 rendszer lett számunkra a befutó a Viltrox EF-M2 adapterrel továbbra is használhatjuk az EF bajonettes objektívünket az új gépünkben. A fém házban 4 csoportba rendezve 4 lencsetag található, melyek 1 FÉ-vel növelik az objektív F-értékét. A terméknek állvány menete is, illetve ellátták USB aljzattal is, így a firmware-ét is frissíthetjük kábelen keresztül.  

d5237-1-dbe9-mybm_eredmeny.jpg

d5237-1-dbe9-not8_eredmeny.jpg

A termék által továbbra is használhatjuk az autofókuszt és a kép EXIF adatai sem vesznek el. Az adapter 138 gramm tömegű. A csomagban kapunk hozzá egy elülső és hátsó sapkát, csavarhúzót és egy angol nyelvű leírást. A Viltrox EF-M2 adapter 119$-ba került, a szállításhoz a TomTop a Duty Free Shipping-et javasolja.

A Viltrox EF-M2 adaptert itt nézheted meg

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy az ismerőseid is tudjanak róla! 

 

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!
Címkék: tech viltrox

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1514562152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása