Cubot MAX 2 bemutató - Új szenzorsziget megoldást kapott a legújabb mobiltelefonjuk

2019. április 01. 07:23 - nezdmitrendelszblog

cubot_max_2_10.jpg

Elsőre talán nem tűnhet fel, de a Cubot egy újfajta megoldást alkalmazott az előlapi kamera elhelyezéséhez. Nem a Samsung Galaxy S10 készülékben alkalmazott kijelzőbe integrált megoldást választotta, ami eléggé meglátszódna az árcédulán. Helyette úgy gondolták a Cubotnál, hogy a megszokott noccs szigetet száműzik a telefon kijelzőjének közepéről és átteszik azt a megjelenítő jobb felső sarkába.

cubot_max_2_1.jpg

A Cubot MAX 2 készülékben tetszetős, hogy próbál újítani. Reméljük, hogy megtartják ezt a jó szokásukat, mert a 100-200$ körüli árszegmensben jó látni, hogy a kis gyártók is képesek egymással versenyezni. Ennek fényében a Cubot MAX 2 egy MediaTek MT6762 (P22) processzort használ. A nyolc magos processzor 12nm-es csíkszélességgel készül és 2.0GHz maximális órajelre képes. A processzor belépőszintű játékos, nem a nyers erő fog róla az eszünkbe jutni. De mindenféleképpen pozitívum, hogy 4GB memóriát kapunk és a tárhely mérete sem kevés, 64GB-tal gazdálkodhatunk vagy akár microSD kártyával még egy 256GB-os modult is belepakolhatunk.

cubot_max_2_5.jpg

A 6.8 colos 1136 x 640 felbontású IPS kijelzőt a Corning féle Gorilla Glass 5 védi. Az előlap jobb oldalán egy 8 megapixeles kamerát kapunk. A hátlapon egy 12+2 megapixeles párost láthatunk, ami az ujjlenyomat olvasó felett foglal helyet. A telefon természetesen támogatja a 800MHz-es B20-as LTE hálózatot és két SIM kártyát is használhatunk.

cubot_max_2_6.jpg

cubot_max_2_11.jpg

cubot_max_2_12.jpg

A készülék másik pozitívuma, hogy Android 9 Pie rendszer fut rajta. Az akkumulátor méretére sem lehet panaszunk, hiszen egy 5000mAh kapacitású telepet kapott a Cubot MAX 2. USB Type-C portoon keresztül tölthetjük, de meghagyták rajta a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozót is. A Cubot MIX 2 mobiltelefonra elérhető a Netherlands Registered(PDM) szállítási mód is, amit a kosárba téve választhatunk ki. A Cubot MIX 2 induló ára 149.99$, azaz 42.900 forintba kerül, mellé jó hír az áfa és vámmentes szállítási lehetőség.

A Cubot MAX 2 mobiltelefont itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr10014730859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása