Újra olcsóbb az Anet A6 3D nyomtató a TomTop európai raktárából!

2019. április 08. 20:17 - nezdmitrendelszblog

1_91.jpg 

Ha épp egy olcsó 3D nyomtató vásárlása előtt állsz, akkor jó hír, hogy most a TomTop-nál németországi raktárból vásárolható meg az Anet A6.

Mivel európai raktárból küldik a 3D nyomtatót, ezért nem kell rá se áfát, sem pedig vámot fizetni.

_1_eredmeny42018_10_11_18-45-04.jpg

Az Anet A8 3D nyomtatóhoz nekünk is volt szerencsénk. Alaposan kipróbáltuk, nyomtattunk vele jó pár tárgyat, köztük karácsonyfa díszeket is. Maximálisan 22 x 22 x 24 centiméter méretű tárgyakat készíthetünk vele, ABS/PLA/HIP/PRTG/TPU/Wood/Nylon/PP anyagokat használhatunk, mi a PLA mellett döntöttünk, így a feltekercselt műanyagot megolvasztva a kis fúvókájának köszönhetően, szinte bármilyen tárgyat kinyomtathatunk vele. Olvasd el a tesztünket amiből minden bővebb infót megtudhatsz.

_1_eredmeny32018_10_11_18-45-18.jpg

_1_eredmeny62018_10_11_18-45-01.jpg

Az Anet A6 az A8-as továbbfejéesztett változata. Kapott egy kis szoftveres frissítést, de szinte egy az egyben megegyezik az Anet A8-as nyomtatójábal. Utóbbit a gyártó lassan kivonja a forgalomból, hogy átvegye a helyét az A6-os típus, amelynek mérete kisebb, de nyomtatási területe egy hajszálnyival nagyobb, mint az elődé.

1_5.png

 

Fontos megjegyezni, hogy a 3D nyomtatót magunknak kell összeállítani, amihez nekünk is nagy segítséget nyújtott a gyártó által mellékelt leírás mellett az a videós segítség, amit a YouTube-on megtalálhatunk. Az Anet A6 3D nyomtató EU csatlakozóval érkezik, németországi raktárból, így áfa és vámmentesen rendelhető meg 139,99$-ért, a szállítás pedig ingyenes!

Az Anet A6 3D nyomtatót itt találod

 

Az Anet A8 3D nyomtató tesztünket itt olvashatod

 

Tetszett a cikk? Oszd meg, hogy más is elolvashassa

 

Ha tetszett a cikk,  Like-old az oldalt

Oszd meg barátaiddal Facebookon, Pinteresten, Twitteren hogy még több ember olvashassa ezt a bejegyzést

 

Ez a kép jelképezi az általad beszúrt forrás kódot. A kép csupán a kód helyét jelzi, a kód által megjelenített elem méreteit és elrendezését nem, erre használd az előnézet gombot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2514749359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása