A Nubia X egy dupla kijelzős felsőkategóriás mobil lett

2019. július 01. 15:39 - nezdmitrendelszblog

nubia-x_header.jpg

A Nubia X sok tekintetben különbözik az eddig megszokott mobiltelefonoktól. Azon kívül, hogy az előlapján egy 6,26 colos kijelző kapott helyet, a hátlapon egy 5.1 colos megjelenítő terpeszkedik. 8GB memóriával látták el és a lehető legnagyobb kijelző miatt lekerült róla a szelfi kamera.

A Nubia X az európai piacra is fel van készítve, így megkapta a 800MHz-es B20 támogatást is, így itthon is vígan szörfölhetünk vele a 4G hálózatokon. A telefon bár nem a csúcskategóriát képviseli, azért a Qualcomm Snapdragon 845 processzor még mindig a felsőkategóriában foglal helyet, így a sebességre nem lehet majd panaszunk. Időtállónak tervezték a Nubia X-et, így 8GB rendszermemóriával látták el, a belső tárhelyének mérete pedig 128GB.

nubia_x_7.jpg

Az új 5.0 verziószámú Bluetooth-t támogató telefon kezeli a GPS, Glonass, Beidou, Galileo műholdalak és látja az 5GHz-es WiFi-t is. A két nano SIM kártya támogatásnak köszönhetően pedig két szolgáltatói kártya is lehet a telefonban.

nubia_x.jpg

A telefon különlegessége a két kijelzős megoldás. Az előlap több, mint 93%-át a 6.26 colos 1080 x 2280 pixeles felbontású megjelenítő uralja. A hátlapon pedig egy 5.1 colos, 720 x 1520 pixeles OLED kijelző kapott helyet. Így, a lehetőségek széles tárházával, akár a saját mobilunkat öltöztethetjük fel azzal, hogy a hátlapra külön háttérképet állítunk be vagy megjelenítjük rajta a pontosidőt.

nubia_x_5.jpg

nubia_x_4.jpg

A hátlapon egy 16+24 megapixeles kamera várja, hogy elkészíthessék a legjobb fényképeket, amihez még dupla LED villanó is jár. A telefon akkumulátora 3800mAh kapacitású, amit az USB Type-C kábelen keresztül tölthetünk fel.

nubia_x_6.jpg

nubia_x_2.jpg

A dupla kijelzős Nubia X 379$-ba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1014920922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása