Lenovo Z6 Lite mobiltelefon a középkategóriában

2019. július 08. 09:43 - nezdmitrendelszblog

lenovo_z6_lite_6.jpg

A Lenovo Z6 szériájának Pro tagjáról már korábban is írtunk. Egy ízig-vérig felsőkategóriás mobiltelefon lett a Lenovo Z6 Pro, amely a társakhoz képest egész alacsony árral rendelkezik. Hasonlóképp a középkategóriás Z6 is alacsony árat kapott. 

A Lenovo Z6 Lite International modell, azaz már az európai piacra készült. Ennek megfelelően már a B20-as, 800MHz-es hálózatot is támogatja, így a hazai 4G kapcsolattal sem lesz problémánk. A telefon meghajtásáért az a Qualcomm Snapdragon 710 processzor felel. A Snapdragon 710 processzor az AnTuTu benchmarkban 137.000 körüli pontszámra képes. Memóriából 4GB-ot kapunk, a belső tárhely mérete 64GB.

lenovo_z6_lite_5.jpg

lenovo_z6_lite_2.jpg

A 6.3 colos kijelző 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, felül helyezkedik el a szenzorsziget, amiben a 16 megapixeles előlapi kamera található meg. Kamerákból hátul sincs hiány, így 16+8+5 megapixeles kamera került a telefon hátlapjára.

lenovo_z6_lite_1.jpg

lenovo_z6_lite_4.jpg

A Lenovo Z6 Lite modellen megmaradt a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, de emellett USB Type-C porttal is ellátták. A telefonba egy 4050mAh kapacitású akkumulátor kapott helyet, így nem lesz gondunk az üzemidőre sem. A telefonon az új Android 9 rendszer fut, kapunk dupla SIM kártya támogatást, GPS, Glonass, Beidou helymeghatározást, 2.4/5GHz WiFi-t és Bluetooth 5.0 kapcsolatot is, és ezen kívül a telefon támogatja a Dolby Atmos-t is.

A Lenovo Z6 Lite még egy napig 179.99$-ba kerül, ami a Netherlands Registered(PDM) szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg

 

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4814931346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása