FIIDO D2 elektromos kerékpár plusz költségek nélkül, európai raktárból!

2019. november 08. 19:20 - nezdmitrendelszblog

fiido_d2_8.jpg

A FIIDO D2 nem csak tudásában, hanem árában is kiemelkedő. Az pedig csak hab a tortán, hogy európai raktárból, rövid szállítási idővel áfa és vámmentesen rendelhető meg.

fiido_d2_5.jpg

A FIIDO D2 a kategória közepén helyezkedik el, amit szerencsére most németországi raktárból rendelhetünk meg, így nem kell plusz költséggel számolnunk. A D2 súlya normál kerékpáros szemmel soknak tűnhet, de ez nem egy normál kerékpár. A 19 kilogrammos önsúly egy részét a 250W teljesítményű elektromos motor és a 7.8Ah kapacitású akkumulátor teszi ki.

fiido_d2_2.jpg

Az alumíniumból készült vázat még össze is csukhatjuk, így könnyebben felszállhatunk vele a tömegközlekedési járművekre vagy a kár berakhatjuk az autó csomagtartójába is, ha nyaralás alkalmával magunkkal szeretnénk vinni.

fiido_d2.jpg

A FIIDO D2 kerékpár két módban használhatjuk. Tisztán elektromos hajtással a terheléstől és az útviszonyoktól függően 20-35 kilométert tehetünk meg vele. Kombinált módban, ahol a lábbal való hajtást egészíti ki az elektromos motor, 40-50 kilométert tehetünk meg egy feltöltéssel, a maximális sebességünk pedig 25km/h lehet.

fiido_d2_7.jpg

fiido_d2_4.jpg

A kerékpár terhelhetősége 120kg. A kormányon található kezelőszerveken kívül még mobiltelefontartóval is ellátták, amin még egy USB port is helyet kapott. Ezáltal kerékpározás közben, a bicikli akkumulátora még a telefonunkat is töltheti. Elöl és hátul is tárcsafékkel látták el a 16 colos kerekeket, és előre és hátra is beépített lámpákat is kapunk. Hátulra pedig még egy teleszkópot is felszereltek. Kinyitva 130 x 40 x 110, összecsukva pedig 75 x 35 x 65 centiméteres méretekkel rendelkezik.

A FIIDO D2 elektromos kerékpár európai raktárból 514$-ért, azaz 156.000 forintért rendelhető meg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1115297896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása