Ilyen lesz a Redmi Note 9 Pro?

2020. március 10. 18:46 - nezdmitrendelszblog

A 8-as szériát váltja az új Redmi Note 9 Pro modell, amit várhatóan még a héten bejelentenek, így már nem állunk messze attól, hogy a találgatások helyett kész tényeket közöljön a Xiaomi az új modelljéről.

Várhatóan 4GB és 6GB-os kiszerelésben érkezik a Redmi Note 9 Pro, amit 64GB és 128GB-os tárhellyel vásárolhatunk meg. A Redmi Note 8 Pro-ban található MTK Helio G90T helyett a Qualcomm Snapdragon 720G SoC fog helyet kapni. A nyolc magos processzor 2x Kryo 465 (CA76) 2.3GHz-re skálázott és 6x Kryo 465 (CA55) 1.8GHz-en pörgő magot tartalmaz. A 8 nanométeres gyártástechnológiával készülő processzor Adreno 618 grafikus gyorsítót kapott. Az előzetes tesztek szerint ez a processzor az AnTuTu benchmarkban 276000 körüli pontszámra képes.

Az Android 10 rendszert futtató telefon 6.67 colos FHD+ IPS technológiát használó kijelzővel érkezik. Még nem lehet tudni, hogy a Xiaomi implementálta-e a nemrég bemutatott, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasóját. Az előlapra egy 16 megapixeles kamerát helyeztek, a hátlapon pedig újra egy quad optika leosztás várja, hogy elkészítsük vele a legszebb képeinket. A fő kamera 48 megapixeles, 8 megapixeles felbontással rendelkezik a nagylátószögű és 5 megapixeles felbontással jön a makró fotók készítésére szolgáló kamera. A negyedik érzékelőről nincs pontos adat, csak annyit tudunk, hogy ez felel majd a bokeh effektel készített képekért. A Redmi Note 9 Pro akkumulátora 5020mAh kapacitással érkezik, amit a Quick Charge gyorstöltési technológiának köszönhetően 18W teljesítménnyel tölthetünk fel.

Mára megint jött pár Xiaomi kedvezmény. Az utóbbi napokban elfogytak a kuponok, úgyhogy most érdemes lecsapni rájuk!

Redmi Note 8 Pro 6GB/128GB Global Version mobiltelefon magyar menüvel, B20 támogatással

Kupon: BG3N8P

Ár: 239.99$

_____________________________________________________________

Redmi Note 8 EU 4GB/64GB Global Version mobiltelefon magyar menüvel, B20 támogatással

Kupon: BG3XRN8

Ár: 155.99$

_____________________________________________________________

Redmi Note 8 EU 4GB/128GB Global Version mobiltelefon magyar menüvel, B20 támogatással

Kupon: BG3N8B

Ár: 179.99$

_____________________________________________________________

Xiaomi Mi9T Mi 9T EU 6GB/64GB Global Version mobiltelefon magyar menüvel, B20 támogatással

Kupon: BG39T6

Ár: 269.99$

Az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentes

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5915514222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása