Anet A8 Plus 3D nyomtatót európai raktárból gyorsan és vámmentesen!

2020. március 23. 17:46 - nezdmitrendelszblog

anet_a8_plus_3.jpg

Az Anet A8 3D nyomtatójáról már mi is írtunk. Sőt ki is próbáltuk. A tesztet és a véleményünket itt olvashatod. 

Mivel európai raktárból küldik a 3D nyomtatót, ezért nem kell rá se áfát, sem pedig vámot fizetni. Az Anet A8 Plus maximális nyomtatási felülete 30 x 30 x 35 centiméter. Így elég szép méretű tárgyakat készíthetünk vele, ABS/PLA/HIP/PRTG/TPU/Wood/Nylon/PP anyagokat használhatunk, mi anno a PLA mellett döntöttünk, így a feltekercselt műanyagot megolvasztva a kis fúvókájának köszönhetően, szinte bármilyen tárgyat kinyomtathatunk vele. Olvasd el a tesztünket amiből minden bővebb infót megtudhatsz.

anet_a8_plus.jpg

anet_a8_plus_1.jpg

Fontos megjegyezni, hogy a 3D nyomtatót magunknak kell összeállítani, amihez nekünk is nagy segítséget nyújtott a gyártó által mellékelt leírás mellett az a videós segítség, amit a YouTube-on megtalálhatunk. Az Anet A8 3D Plus nyomatató 179.99$-ba (60.000 forintba) kerül a TomTop németországi raktárából, ami így teljesen áfa és vámmentes!

Az Anet A8 Plus 3d nyomtatót itt találod

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr5215548640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása