TRONXY XY-2 Pro az otthoni 3D nyomtatás új nagykövete

2020. április 30. 19:04 - nezdmitrendelszblog

A Tronxy már nem az első 3D nyomtatóját mutatja be. A legújabb TRONXY XY-2 Pro szerencsére a TomTop webáruház európai raktárából vásárolható meg, így plusz költség nélkül, áfa/vámmentesen érkezik meg hozzánk. És még a szállítási idő is sokkal rövidebb, mintha kínai raktárból rendelnénk meg.

A legismertebb anyagokkal használhatjuk a Tronxy nyomtatóját, így PLA, HIPS, fa alapú, PC és PVC filamenteket is használhatunk. A nyomtatandó tárgyunk maximálisan 25.5 x 25.5 x 26 centiméteres lehet. Nem csak egyéni szerkesztőt használhatunk a tárgyaink elkészítéséhez, de az internetről letöltött szinte bármilyen tárgyat kinyomtathatjuk vele otthon stl, illetve g-code fájlokból.

A vezérléshez egy 3.5 colos érintőkijelzővel is ellátták, hogy még egyszerűbb legyen a dolgunk. Szerencsére egy hosszabb nyomtatás esetén sem történik baj, ha épp áramszünet lesz, ugyanis a Tronxy nyomtatója onnan folytatja a feladatot, ahol abbahagyta. Így arra is lehetőség van, hogy ha nem győzzük kivárni, míg az új otthoni kiegészítőnk elkészül, nyugodtan lekapcsolhatjuk, hogy majd később folytassuk a munkát.

A TRONXY XY-2 Pro 3D nyomtatót európai (németországi) raktárból rendelhetjük meg áfa és vámmentesen és még a szállítás is ingyenes. Így 175$-t, azaz 57.000 forintot kérnek érte. Az európai raktárnak köszönhetően pedig akár pár nap alatt megérkezhet hozzánk az új 3D nyomtatónk.

A TRONXY XY-2 Pro 3D nyomtatót itt találod meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7615651214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása