Heti szemezgető 176.

2020. május 31. 08:42 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Ismét rengeteg újdonság a heti szemezgető legfrissebb részében. Számtalan új mobiltelefon érkezett, de van itt egy új bluetooth fülhallgató és napelemes kültéri lámpa is.

 

BlitzWolf AirAux AA-UM6 TWS bluetooth 5.0 fülhallgató

Az új AirAux AA-UM6 fülhallgatóval tovább fejlődött a BlitzWolf. Most már olyan dolgokat pakolnak bele egy „átlagosnak” szánt termékbe, ami pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. Az új fülhallgató Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakozik és dual dinamic driverekkel szerelték, így a gyártói adatok szerint sokkal részletgazdagabb hangokat kaphatunk.

Az AirAux AA-UM6 tokját egy apró kijelzővel is ellátták, amivel az akkumulátorának kapacitását jelzi. A fülhallgatókat behelyezve feltölti azokat, amivel 1-1 ½ óra töltéssel 4 órányi beszélgetésre vagy zenehallgatásra elegendő energiával láthatjuk el. Az IPX5 védelemmel rendelkező fülhallgató szerencsére nem lett drága, hiszen csak 26.99$-ba, 8600 forintba kerül.

A BlitzWolf AirAux AA-UM6 fülhallgatót itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Csak 20.000 forintba kerül a Doogee X95 mobiltelefon

 

A bevezető akcióban 20.000 forintért lehet a miénk az új Doogee X95, ami már az új Android 10 rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható! A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, ennek megfelelően pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy MediaTek MT6737V/WA került bele, ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 59.99$-os árával pedig 20.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor a szállítás 5.8$-ba kerül. De még így is kivételes ajánlat a Doogee X95, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Doogee X95 mobiltelefont itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Két darabos BlitzWolf BW-OLT3 napelemes lámpa

A BlitzWolf BW-OLT1 nálunk is járt, most az újdonság kisebb, de cserébe egy csomagban két lámpát is kapunk. Az egyenként 32 leddel ellátott BW-OLT3 a nap energiáját használva képes feltölteni a beépített 1200mAh kapacitású akkumulátorát.

A 13.3 x 11 x 5 centiméteres lámpák 6500K fok színhőmérsékletet tudnak és 200Lm fényerősséggel rendelkeznek. Beépített fény és mozgásértékeléssel rendelkeznek, így csak akkor kapcsolnak be, ha már annyira besötétedne, hogy az valóban szüséges lenne, így energiát takarít meg. Maximálisan 8 méter távolságból képes mozgást érzékelni, így ha például hazatérünk, a lámpa automatikusan felkapcsol, hogy világítson nekünk. Nincs szükség külön kapcsolókra, kábelekre, csak fel kell csavarozni és már használhatjuk is. 15.49$-ba kerül a két lámpa, tehát 5000 forintot kérnek érte.

A két darabos BlitzWolf BW-OLT3 napelemes lámpát itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Az új UMIDIGI S5 Pro mobiltelefon

Jócskán fölé lőttek a középkategóriának az UMIDIGI S5 Pro modellel, hiszen felszerelés és tudás alapján már-már a felsőkategóriát karcolja az új mobil. Adott a Helio G90T processzor, 6GB memória, az óriási 256GB-os tárhely és a 100.000 forint alatti ár, ami azonnal egy ígéretes modellé teszi az UMIDIGI új üdvöskéjét. Nincs szégyenkezni valója az UMIDIGI S5 Pro modellnek, hiszen ha egy ismert gyártó készülékét néznék meg ezzel a felszereltséggel, minimum 50.000 forinttal többet kellene ott hagynunk a kasszánál. A kijelzője AMOLED, ami 6.39 colos mérettel és 2340 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Az ujjlenyomat olvasót ne a telefon hátulján keressük, hiszen ezt a kijelzőbe integrálták.

Noccsal sem találkozunk, hiszen az előlapi kamerát úgy oldották meg, mint a Xiaomi a Mi9T Pro esetében, azaz egy motor tolja ki és húzza azt vissza a telefon házába. A felugró kamera egy Samsung gyártmányú 16 megapixeles optika.

A hátlapon 4 kamerát is találunk:

  • A fő kamera 48 megapixeles felbontással rendelkezik, ½ colos szenzormérettel és f/1.79-es apertúrával,
  • A második kamera egy 16 megapixeles nagylátószögű lencsével, amely 120 fokos átfogással rendelkezik,
  • Egy 5 megapixeles kamerát kapunk a mélységélességgel (bokeh) ellátott képek készítéséhez,
  • Szintén 5 megapixeles optika jár a makró fotók készítéséhez.

Az UMIDIGI S5 Pro lelkét az a MediaTek Helio G90T adja, ami a Xiaomi Redmi Note 8 Pro-ban is helyet kapott. A teljesítményre egyáltalán nem lehet panaszunk, hiszen az AnTuTu benchmarkban ez a CPU 283.000 körüli pontszámra képes a 8, maximálisan 2.05GHz-re skálázott magjaival. Memóriából 6GB LPDDR4X jár, ami biztosan jó darabig elegendő lesz, tárhelyből pedig egy gyors UFS2.1 sebességű és méretes 256GB-os egység lesz a szolgálatunkra. Ezen kívül pedig még memóriakártyát is használhatunk, ha szükségünk lenne rá, egészen 256GB-os méretig.

 

A kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó mellett kapunk a/b/g/n/ac WiFi-t, Bluetooth 5.0, GPS/Glonass/Galileo/BeiDou támogatást, FM rádiót és NFC-t is. A töltéshez USB Type-C portot kapunk, 3.5mm-es jack nincs, az akkumulátora 4680mAh kapacitású, amit az EU szabványú 18W teljesítményű gyorstöltővel tölthetünk fel. A telefonon a legújabb Android 10 rendszer fut, amin természetesen elérhető a magyar nyelvű menü is. A B20 támogatásnak köszönhetően pedig az európai piacra szánták a készüléket, így a 4G hálózat is elérhető vele. Az UMIDIGI S5 Pro 299$-ba, azaz 95.000 forintba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Az UMIDIGI S5 Pro mobiltelefont itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Baseus In-Ear Earphone Gamer headset

Egy különleges gamer headsettel jelentkezett a Baseus, ami az AliExpress-nek köszönhetően most 3500 forintért vásárolható meg. A 135 fokos szögben fordított driverek állítólag sokkal kellemesebb használatot tesznek lehetővé hosszabb távon is. A fülhallgatót úgy alakították ki, hogy egy 10 centiméter hosszú külső mikrofonnal is rendelkezik, amit a fülhallgatóhoz csatlakoztathatunk.

3.5 milliméteres csatlakozóval látták el, több méretű gumiharangot is kapunk hozzá, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a fülünkbe. A kábelén még vezérlővel is ellátták, így közvetlenül innen szabályozhatjuk a hangerőt, a telefonunkon keresztül fogadhatjuk a hívásokat, elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a zeneszámokat, a beépített mikrofonnak köszönhetően pedig telefonálhatunk is.

A Baseus In-Ear Earphone Gamer headsetet itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

Baseus 2.5 colos HDD/SSD keret

Szinte mindig szükség lehet rá, legalábbis nekem nagyon sokszor szükségem van a saját HDD tokomra, hogy a laptophoz csatlakoztatva lementhessem rá a fontosabb dolgokat. A Baseus 3 csatlakozó típussal szerelt modellt is bemutatott. Egy azonos bennük, hogy mindegyik termék árából 5$-t lefaraghatunk, ha felhasználjuk a kedvezmény kódot.

A tokba 2.5 colos méretű, SATA csatlakozóval ellátott HDD és SSD meghajtókat tehetünk. Micro-B, első és második generációs Type-C porttal os kérhetjük, így a legnagyobb sebesség az utóbbi csatlakozónak köszönhetően akár 900MB/s is lehet. Így pedig kérhetjük akár sima USB porttal vagy a gyorsabb modellt Type-C csatlakozóval is. A kedvezmény kóddal 5$-t spórolhatunk.

A Baseus 2.5 colos HDD/SSD keretet itt találod meg

Kedvezmény kód: BASEUSSSD

 

______________________________________________________________

 

99$ az új Oukitel C18 Pro

A telefon 6.55 colos kijelzőjébe építették az előlapi kamerát, amivel 8 megapixeles szelfiket lőhetünk. Az IPS panel felbontása 1600 x 720 pixeles, ami így 268-as PPi értékkel rendelkezik.

A MediaTek MT6757 processzor nem mai darab, művésznevén Helio P25. A nyolc magos CPU 64 bites, maximálisan 2.3GHz-re képes. Ilyen processzor kapott helyet többek között a korábban tesztelt OUKITEL MIX 2-ben és a Vernee MIX 2-ben is. A grafikai feladatokért a Mali-T880 felel. Memóriából 4GB-ot kapunk. A belső tárhely mérete 64GB és szerencsére használhatunk microSD memóriakártyát is.

Szerencsére már Bluetooth 5 került bele és támogatja a 2.4 és 5GHz-es WiFi-t is. A Type-C portja ellenére van 3.5-es fülhallgató csatlakozó is. A hátlapra 4 kamera kerül, amiből a fő egység 16 megapixeles, mellé kapunk 2, 8 és 5 megapixeles optikákat, hogy legyen nagy látószögünk is és bokeh effektel ellátott képünk is. Az EU szabványú töltővel 10W teljesítménnyel pumpálhatjuk tele a 4000mAh kapacitású akkumulátort. Az Oukitel C18 Pro két nano SIM kártyát fogad és természetesen támogatja az itthon használt B20-as hálózatot is.

Az Oukitel C18 Pro 149.99$ helyett 99$-ba, azaz 32.000 forintba kerül, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetünk meg

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6815730852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása