Az utolsó pár darabot szórják ki 70 ezer forintért az 512GB SSD-vel ellátott 15.6 colos laptopból

2023. április 07. 13:08 - nezdmitrendelszblog

Mivel már nincs sok a T-bao X8S modellből, ezért nem variált a webshop a típusokkal, ezért a három típusú Intel Celeron J szériás CPU-ból véletlenszerűen küldik a J3455/J4115/J4125 modelleket, így ezt mindenképp tudnod kell a rendelés előtt.

A jobb áttekinthetőség érdeképen itt van egy lista a www.notebookcheck.net/ oldaláról

A T-bao X8S azoknak készült, akinek nem kell bonyolult műveleteket elvégezni a számítógépükön, de filmet nézni és szöveget szerkeszteni nem a telefonon vagy táblagépen szeretnének. Erre találták ki a T-bao X8S-t, hogy azokat a feladatokat, amiket nem tudunk elvégezni a mobil eszközeinken, arra egy megfizethető alternatívát kínáljanak.

A T-bao X8S 15.6 colos kijelzője 1920 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik, 170 fokos betekintési szögekkel az 1.6 kilogrammot nyomó laptop. A processzora 14nm-en készült Intel Celeron J3455/J4115/J4125 modell lehet, amit ahogyan korábban is említettünk, a kis készletre való tekintettel, véletlenszerűen küld a webáruház.

Memóriafronton 8GB RAM-mal támogatták meg a gép működését, a belső tárhely mérete 512GB, amit egy SSD meghajtó szolgáltat. Aki az olcsó tárhelybővítés mellett dönt, azoknak jó hír, hogy a laptop maximálisan 128GB-os microSD memóriakártyát támogat. Így akár egy ilyen modullal is megtoldhatjuk a belső tárhely méretét.

A T-bao X8S billentyűzete teljes méretű, nem lettek összenyomva a gombok. Az angol kiosztású billentyűzet alatt egy méretes gesztusvezérlésre is alkalmas egérpad kapott helyet. A laptop oldalain megtaláljuk a MiniHDMI kimenetet, két USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozót, töltőportot, fülhallgató csatlakozót és microSD kártyanyílást is a LAN csatlakozóval egyetemben. Windows operációs rendszerről nem beszélnek, így azt valószínűleg magunknak kell majd feltelepíteni.  A 4000mAh akkus modell Bluetooth 4.0, 2.4 és 5GHz-es WiFi-vel rendelkezik, a kijelző felett 0.3 megapixeles kamerával. A 70 ezer forintba kerülő laptop egyáltalán nem drága, így valóban egy olcsó laptop tulajdonosai lehetünk az ingyenes duty free szállítással, tehát a TomTop már az áfa összegét is belekalkulálta az árba.

A T-bao X8S laptopot itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech laptop tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7218097058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása