Európai raktárból rendelhető a Lenovo ThinkBook 16+

2023. április 25. 21:08 - nezdmitrendelszblog

A Lenovo ThinkBook 16+ a könnyen hordozható kategóriában foglal helyet, de nem a kellemetlenül kis gépek méreteivel rendelkezik. A 16 colos IPS kijelzője 2.5K felbontást kínál.

A fém házba öltöztetett gép a mérlegen 1.8 kilogrammot nyom, vastagsága a legmagasabb pontján is csak 1.9 milliméter. A Lenovo úgy döntött, hogy nem kispályázik és nem 256-os, hanem egy 512GB-os SSD-t rak a laptopba, ami mellé 16GB rendszermemória jár.  A ThinkBook 16+ modellben hat magos, 12 szálas AMD Ryzen 5 6600U dolgozik, ami 45 wattos TDP-vel rendelkezik és az Intel Core i7-10700 modellel is felveszi a versenyt. Az alapjáraton 3.3GHz-es processzor órajele 4.5GHz-ig emelkedhet.

A grafikus feladatokat az AMD Radeon 660M tölti be, ami egy kis játékra is elegendő lehet. A háttérvilágítással rendelkező billentyűzete angol kiosztást kapott és teljes méretű klaviatúraként numerikus gombokkal is ellátták. A ThinkBook 16+ bluetooth, 2.4/5GHz WiFi-vel van szerelve, két USB 3.0 porttal, memóriakártya olvasóval, fülhallgató és HDMI kimenettel látták el, a Windows 11 rendszer pedig már feltelepítve vár minket.

A Lenovo ThinkBook 16+ laptopot itt találod meg

 

Tedd a könyvjelzők közé az oldalunkat, hogy mindig megtaláld a friss híreket és a legjobb akicókat

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8418110720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása