Heti szemezgető 177.

2020. június 07. 11:48 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

heti_szemezgeto_uj_77.jpg

Itt van a Heti szemezgető 177. része, amiben megint sok újdonságot hoztunk. Itt van a BlitzWolf gamer fülhallgatója, egy napelemes kültéri lámpa, amit a kertben is használhatunk, de van itt egy olyan foglalat, amivel a régi lámpáinkat is felokosíthatjuk!

 

 

BlitzWolf BW-GH1 Gaming Headphone 7.1 Surround

A BlitzWolf megint egy olyan termékkategóriában újított, amit nem gondoltunk volna. Legújabb fejhallgatójukat gamereknek szánják. Az 50mm-es driverekkel ellátott fejhallgató virtuális 7.1-es hangzásra is képes, ezért pedig nem a megszokott 3.5 milliméteres jack, hanem USB porttal látták el. A leírás szerint nem csak PC-vel, hanem játékkonzolokkal is kompatibilis, de sajnos bővebb információ nem derül ki a termék leírásából.

Az RGB világítással rendelkező BlitzWolf BW-GH1 fejhallgató egy flexibilis szárú mikrofonnal is rendelkezik, hangerőt pedig közvetlenül a fejhallgatóról is állíthatunk. A BlitzWolf BW-GH1 fejhallgató az előrendelői akcióban 23.99$-ba, azaz körülbelül 7300 forintba kerül a Banggood webáruházban.

A BlitzWolf BW-GH1 fejhallgatót itt találod meg

 

_______________________________________________________

 

 

Még mindig csak 20.000 forintba kerül a Doogee X95 mobiltelefon

A bevezető akcióban 20.000 forintért lehet a miénk az új Doogee X95, ami már az új Android 10 rendszert futtatja és a B20-nak köszönhetően a hazai 4G hálózaton is használható! A 6.52 colos megjelenítő méretes, ám felbontása nem a legnagyobb, de ennyi pénzért azt hiszem egy rossz szavunk sem lehet az 1200 x 540 pixeles felbontásért. A jó hír pedig, hogy nem TFT, hanem IPS panelt kapunk. A készüléket az alsó kategóriába pozícionálták, ennek megfelelően pedig 2GB memóriát és 16GB tárhelyet kapunk, természetesen microSD kártya használata lehetséges.

A noccsos kijelző felett egy 5 megapixeles előlapi kamerát kapunk, a hátoldalon pedig egy 13+2+2 megapixeles triumvirátus várja, hogy fotózhassunk velük. Processzorból egy MediaTek MT6737V/WA került bele, ami négy magos és maximálisan 1.3GHz-re képes. Nagyon jó hír, hogy a Doogee X95 már a legújabb Android 10 rendszert futtatja. Természetesen GPS, arcfelismerés, 2.4 és 5GHz-es WiFi és Bluetooth is került bele. Megvan a 3.5mm-es fülhallgató csatlakozó is, a microUSB portján pedig 5V/2A teljesítménnyel tölthetjük fel a 4350mAh kapacitású akkumulátorát.

Alacsony ára miatt fiataloknak első telefonnak, idősebbeknek vagy második mobiltelefonnak tökéletes választás lehet. Az 59.99$-os árával pedig 20.000 forintba kerül, ha nem kérünk rá plusz biztosítást, akkor a szállítás 5.8$-ba kerül. De még így is kivételes ajánlat a Doogee X95, az EU Priority Line szállítás áfa és vámmentes

A Doogee X95 mobiltelefont itt találod meg

 

______________________________________________________

 

 

A lámpánk felokosítása a legegyszerűbb módon - BlitzWolf BW-LT30 okos aljzat

Ha nem szeretnék okos lámpára költeni, mert a jelenlegivel teljesen elégedettek vagyunk, de mégis szeretnénk felokosítani, akkor a BlitzWolf megoldása jó alapot nyújthat. Az E27-es foglalatnak köszönhetően legegyszerűbben a mennyezeti lámpáinkat okosíthatjuk fel vele, ahol elfér maga az átalakító modul.

Csak be kell csavarnunk a foglaltba, majd ebbe kell illesztenünk a „villanykörténket” és máris WiFi-n keresztül irányíthatjuk a jól megszokott lámpánkat. A 2.4GHz-es vezeték nélküli hálózatot használva csatlakozhatunk hozzá a mobiltelefonos alkalmazással, ami kompatibilis az Amazon Alexa és Google Home rendszerekkel is. Így a telefonunkról kapcsolhatjuk fel vagy le a lámpát, mire akár időzítőt is beállíthatunk és dimmelhető is, azaz akár a fényerősséget is szabályozhatjuk a megfelelő izzókal. Olcsó megoldás a régi lámpánk felokosítására, hiszen csak 9.99$-ba azaz mintegy 3050 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-LT30 okos aljzatot itt találod meg

 

________________________________________________________

 

 

Xiaomi Mi 10 Lite mobiltelefon

A Xiaomi Mi 10 Lite fizikailag nagyobb lett, mint a Mi Note 10 Lite, hiszen az újdonság már 6.57 colos kijelzővel rendelkezik. Szerencsére itt is megtartották jó szokásukat és újra egy AMOLED panelt kapunk, ami 2400 x 1080 pixeles felbontással rendelkezik. Míg a Note 10 Lite az oldalain lekerekített kijelzőt kapott, a Mi 10 Lite megmaradt a hagyományos megoldásnál.

A kijelző felett itt is a notch szigeten találjuk az előlapi 16 megapixeles kamerát, a hátoldalon pedig négy optika kapott helyet:

A fő szenzor 48 megapixeles, f/1.79-es rekeszértékkel,

Egy 8 megapixeles kamerát kapunk a 120 fokos, nagylátószögű fotók készítéséhez,

A mélységélességgel ellátott fotókhoz egy 2 megapixeles felbontással rendelkező szenzor lesz a segítségünkre,

A makro fotókhoz egy 2 megapixeles optikát kapunk,

A telefon meghajtásáért a Qualcomm Snapdragon 765G processzor felel, ami az AnTuTu benchmarkban 298.000 körüli pontszámra képes. A 8 magos CPU már 7 nanométeren készül, így sokkal kevesebb energiára van szüksége és kevesebb hőt termel, maximális órajele 2.4GHz. Memóriából 6GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig UFS2.1 típusú 64GB-os chip került bele. Memóriakártya bővítést most sem kapunk, így akiknek nagyobb háttértárra lenne szükségük, azok a 128GB-os tárhellyel ellátott modellt választhatják.

A készülék a globális piacra érkezik, így magyar nyelvű menüvel és 4G B20 támogatással is rendelkezik, de támogatja már az 5G (n1/n3/n7/n28/n77/n78) hálózatokat is. Természetesen van 802.11a/b/g/n/ac WiFi is és már Bluetooth 5.1 chippel rendelkezik. A helymeghatározáshoz GPS, Galileo, GLONASS, Beidou és QZSS műholdakat is használhatunk.

Szerencsére meghagyták az infra portot, van NFC és 3.5 milliméteres fülhallgató csatlakozó is, Hi-Res Audio és Mi Audio Sound támogatással is rendelkezik. A hátlap alá épített akkumulátor kapacitása 4160mAh és már egy 22.5W teljesítménnyel rendelkező EU szabványú adaptert kapunk a telefon mellé. A Xiaomi Mi 10 Lite már előrendelhető a Banggood webáruházban, ahol az EU Priority Line szállítást választva áfa és vámmentesen rendelhetjük meg. A 64GB tárhellyel szerelt modell 389.99$-ba, azaz 121.000 forintba kerül.

A Xiaomi Mi 10 Lite mobiltelefont itt találod meg

Xiaomi Mi 10 Lite 6GB/128GB-os modell

Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB-os modell a kóddal most 349.99$-ba kerül

Kedvezmény kód: BGN10L6

 

____________________________________________________________

 

 

Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2H légtisztító

A Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2H most európai raktárból rendelhető meg, így áfa és vámmentesen lehet a miénk, hogy megszűrjük a szobánk, lakásunk levegőjét a szálló portól.

Az eszközön ugyanúgy megtaláljuk az érzékelő szenzorokat, amik megállapítják a szálló por mennyiségéből, hogy mekkora a helyiség szennyezettsége. A légtisztító mérete 52 x 24 x 24 centiméter, így nem foglal nagy helyet. Egy óra alatt 260m3 levegőt képes megmozgatni, az aktívszén-szűrő hatékonyan kiszűri ki a levegőből a por, pollen, stb.. 2.5 mikron méretnél nagyobb részecskéket.

Több mód választható, így az egészen halk üzemmódtól kezdve választhatjuk a turbó fokozatot is, amivel már a korábban említett 260m3 levegőt is képes megmozgatni egy óra alatt. A legnagyobb fokozaton is csak 31W a fogyasztása. A szűrőket természetesen cserélhetjük, ha elhasználódnak. Mobiltelefonos vezérléssel is ellátták, így a Mi Home alkalmazásba integrálva távolról is vezérelhetjük az eszközt. De megtehetjük vele azt is, hogy ha vendégekkel térnénk haza, kapcsoljon és mozgassa meg a lakás levegőjét, hogy megszűrje, felfrissítse azt. A Xiaomi Mi Air Purifier 2S 143.99$-ba, azaz körülbelül 36.500 forintba kerül és európai raktárból, áfa és vámmentesen rendelhetjük meg.

A Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2H légtisztítót itt találod meg

 

__________________________________________________________

 

 

BlitzWolf BW-OLT2 napelemes kerti lámpa

A sokak által kedvelt BlitzWolf falra szerelhető, napelemmel, mozgás és fényérzékelő szenzorral ellátott lámpa szériája új taggal bővült. Ezt már nem csak a ház falára erősíthetjük fel, hanem akár a kertbe is elhelyezhetjük. Így ha kisétálunk az udvarra, akkor megvilágítja nekünk a járdát.

Az akkumulátoros kivitelnek köszönhetően a napelemjének segítségével tárolja el a működéséhez szükséges energiát. Nincs szükgség bonyolult szerelésre, kábelekre vagy csatlakozókra, csak felhelyezzük vagy leszúrjuk a füldbe és már működik is. A 90 fokban forgatha napelemekkel több energiát nyerhetünk. 21 apró ledet kapott a világításhoz, aminek energiáját az 1800mAh kapacitású beépített akkumulátor tárolja. Ez a darab mozgásérzékelőt nem kapott, csak fényérzékelővel rendelkezik, így mikor lemegy a nap, a lámpa automatikusan felkapcsol. A gyári adatok szerint 0-45 Celsius fok között használható és a leírás szerint akár 15 órán át is képes világítani maximumra töltött akkumulátor mellett. A BlitzWolf BW-OLT2 napelemes kerti lámpa az előrendelői akcióban 11.99$-ba, azaz körülbelül 3700 forintba kerül.

A BlitzWolf BW-OLT2 napelemes kerti lámpát itt találod meg

 

 

 

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr3015752388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása