Xiaomi Youpin JEEBACK masszírozó a Cafago-tól

2020. szeptember 08. 18:56 - nezdmitrendelszblog

jeeback_4.jpg

A Xiaomi egy új terméket mutatott be, méghozzá egy elektromos nyakmasszírozót!

jeeback_3.jpg

jeeback_2.jpgHasználhatjuk a munkahelyen, az autóban és otthon is. Akkumulátoros megoldásának kiszohetően nem leszünk helyhez kötve, így bármikor használhatjuk.

jeeback_7.jpg

Az L alakú elülső rész körbe fogja a nyaka, ez nem csak megakadályozza a készülék lecsúszását, hanem biztosítja azt is, hogy a masszírozó jobban illeszkedjen a nyakunkhoz. 83 masszírozó nyomást képes kifejteni 3 területen.

jeeback.jpg

Egy kattintással, a memória funkciónak köszönhetően elmenthetjük a kedvenc beállításunkat. Hőmérséklet szabályzással is ellátták, ami 42 Celsius fokra melegítheti fel a nyak körüli izmainkat, ezáltal segíti az ellazulást és növeli a hatékonyságot is.

jeeback_1.jpg

A termékhez kapunk egy távirányítót is, de a telefonos alkalmazással is használhatjuk. Az 1400mAh kapacitású akkumulátorát a modern USB Type-C porton keresztül tölthetjük fel, ami így 3-4 óra használatot biztosít. Azaz napi egy használattal, akár 8 napra is elegendő az akkumulátor kapacitása.

A Xiaomi Youpin JEEBACK masszírozó a kedvezmény kóddal 53.51$-ba (16.500 forintba) kerül, amihez a Cafago a Duty Free Shipping szállítást javasolja

Kedvezmény kód: CPAS0361

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi cafago

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9416194890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása