5000 forint alatt az új Lenovo QT81 Bluetooth fülhallgató

2021. január 05. 11:59 - nezdmitrendelszblog

lenovo_qt81_3.JPG

A Lenovo az utóbbi időben egyre-másra dobja piacra az olcsó vezeték néküli fülhallgatóit. A legújabb fecske az LCD kijelzővel ellátott töltőtokkal rendelkező Lenovo QT81.

A Lenovo QT81 5000 forint alatt vásárolható meg, egészen pontosan 4600 forintba kerül. A Bluetooth 5.1 kapcsolatot használó TWS füles érintésérzékeny vezérlést kapott, ami sokat dob a komfortérzeten, hiszen nem egy fizikai kapcsolót kell használnunk.

A töltőként és tárolóként egyaránt használható tok, az átlaghoz képest sokkal nagyobb akkumulátor kapacitással rendelkezik, hiszen egy 1200mAh-s telepet kapott. Ennek köszönhetően akár a telefonunk vésztöltésére is használhatjuk, hiszen egy USB kimenettel is ellátták.

A fülesek 40mAh kapacitással rendelkeznek, maximálisan 5 óra zenelejátszási idő hozható ki belőlük. Ha pedig a tokkal feltöltjük őket, akár több napig is használhatjuk őket. Műszaki adatok:

  • Driver mérete: 13mm
  • Frekvencia: 20-20KHz
  • Érzékenység: 98±3dB
  • Impedancia: 32Ω

Az IPX4 védettséggel rendelkező fülhallgató tokja LCD kijelzőt is kapott, amivel töltés közben külön-külön láthatjuk a jobb és baloldal akkumulátorának és magának a toknak a kapacitását. Így mindig tudni fogjuk, mikor van szüksége energiára. Az az új Lenovo QT81 Bluetooth fülhallgató olcsó lett, csak 4600 forintba kerül, a szállítás pedig ingyenes.

Az új Lenovo QT81 Bluetooth fülhallgatót itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech lenovo tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr316372734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása