Ismét kapható a Xiaomi Deerma ZQ610/ZQ600 gőzölős tisztítója

2021. február 15. 11:55 - nezdmitrendelszblog

xiaomi_mijia_deerma_zq610_header.JPG

Sokan nagyon jól tudjuk, hogy egy mosószeres takarítás csodákat tud művelni. Ám mi van akkor, ha a makacsabb foltok és baktériumok ellen ez nem hatásos?

xiaomi_mijia_deerma_zq610.JPG

Nem csak a fürdőszobában vagy a konyhában, de számtalan más helyen is jól jöhet egy gőztisztító, amivel egy szempillantás alatt eltávolíthatjuk a makacsabb szennyeződéseket vagy a zsíros, olajos, ragacsos foltokat a csempéről.

xiaomi_mijia_deerma_zq610_3.JPG

xiaomi_mijia_deerma_zq610_5.JPG

Akár a baktériumok 99%-át is képes elpusztítani a forró gőz, ami nem minden esetben igaz a tisztítószerekre. A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztítóhoz különböző fejeket is kapunk. Így akár a legkisebb helyekre is beférhetünk vele. Vagy akár használhatjuk a kefe szerű fejet, ha épp egy makacs szennyeződéssel ellátott rácsot szeretnénk letakarítani. A mop fejjel pedig a padlót is áttörölhetjük, hogy a forró gőz fertőtlenítse azt.

Csak 2.9 kilogramm, így kézben tartva is nyugodtan használhatjuk. Kiegészítésként jár hozzá:

  • gégecső,
  • kefe fej,
  • mop fej, mop szárak,
  • ruhatisztító fej,
  • gumis fej az üveg felületekhez

 

A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztító európai raktárból rendelhető meg, míg a készlet tart 79.99$-ba, azaz 25.000 forintba kerül. A szállítás pedig ingyenes

A Xiaomi Mijia Deerma ZQ610/ZQ600 gőztisztítót itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6216428068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása