Heti szemezgető 218. – Az élet apró dolgai

2021. március 28. 09:03 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_115_2.jpg

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. A BlitzWolf felcsíptethető mikrofonját, NVME/SATA dokkolót, USB elosztót, táblagépet, éjszakai lámpát és sok minden mást is.

BlitzWolf CM1 kisméretű csíptethető mikrofon

BlitzWolf CM1 kisméretű csíptethető mikrofon A BlitzWolf egy újdonsággal ajándékoz meg minket, ami egy ruhára csíptethető vezetékes mikrofon. Ha szeretünk videókat készíteni, akkor jól jöhet, ha hangot is szeretnénk felvenni, de még jobb akkor, ha egy interjúalanyt szólaltatnánk meg.

BlitzWolf CM1 kisméretű csíptethető mikrofon 1

A hangot 360 fokos szögben képes rögzíteni, a csíptethető kialakításának köszönhetően könnyedén rögzíthető a ruha gallérjára. Kapunk hozzá egy szivacsos fejet is, hogy csökkentsük a szélzajt. A 1.5 méter hosszúságú kábele 3.5 milliméteres jack csatlakozót kapjuk, így akár mobiltelefonnal, fényképezőgéppel, laptoppal is használható.

A kis BlitzWolf CM1 mikrofon 7$-ba kerül, amit itt találsz meg

________________________________________________________

 

A CHUWI HiPad Plus

 

CHUWI HiPad Plus header

A Chuwi felnőni látszik, erre utal a kiválóan megmunkált, egy tömbből kimart alumínium ház. ami elég vékony lett, 6.9 milliméter. Az Apple termékeinél megszokott kamera némiképp itt is kiáll a ház hátuljából. De ennek köszönhetően fotózásra is használható a hátlapi 13 megapixeles optika.

CHUWI HiPad Plus size

CHUWI HiPad Plus camera

A 11 colos kijelző 2176 x 1600 pixellel rendelkezik, ami nem kispályás a kategóriában. A kijelző fölé egy 5 megapixeles kamerát kapunk a videochathez, szelfikhez. Az Android 10 rendszert futtató táblagép egy MediaTek MT8183V/A típusú processzort kapott, ami az információk által az AnTuTu-ban 135.000 körüli pontszámra képes. A 8 magos CPU 2.0GHz-en jár, a GPU feladatát a Mali-G72 MP3 700MHz tölti be.

Memóriából 4GB LPDDR4 RAM-ot kapunk, míg a belső tárhely mérete 128GB, de még memóriakártyát is használhatunk 128GB-os méretig. WiFi kapcsolatból 2.4 és 5GHz is támogatott, a Bluetooth verziója 4.2. Az USB Type-C portján keresztül tölthető fel a 7300mAh kapacitású akkumulátor.

CHUWI HiPad Plus ram

A CHUWI HiPad Plus külsőre nagyon jól néz ki. A hardveres elemeket tekintve nem lehet rá panaszunk, munkára és tartalomfogyasztásra egyaránt alkalmas a táblagép. A 11 colos, 4:3 arányú megjelenítőnek köszönhetően ez az egyetlen Androidos táblagép, amely szinte egy az egyben az iPad Pro modellhez hasonlítható. Szerencsére nem kerül sokba, mert 245$ (76000 forint), amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

A CHUWI HiPad Plus táblagépet itt találod meg

___________________________________________________

Kospet PopBuds Mini

Kospet PopBuds Mini 1

Az okosóráiról ismert Kospet most egy olcsó, 16$-os vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be. A JL6973 chipnek köszönhetően Bluetooth 5.1 kapcsolatra is képes, ami támogatja az Apt-XM/ AAC/ SBC audio szabványokat és a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat is.

Kospet PopBuds Mini 1

Az IPX4 védettséggel rendelkező fülhallgató 4 óra zenelejátszásra vagy beszélgetési időre képes. Külső felülete érintésérzékeny, így sokkal könnyebbé válik a zeneszámok közötti váltás vagy a hívások fogadása. A három színben kapható Kospet PopBuds Mini csak 16$-ba kerül.

A Kospet PopBuds Mini fülhallgatót itt találod meg

________________________________________________________

A YEELIGHT YLYD11YL lámpa

 

Yeelight YLYD11YL 2

Nézzük mit is írtunk róla a korábbi tesztünkben, amikor kipróbáltuk a lámpát:

A fehér színű lámpa 7 x 7 x 4 centiméter méretű. A Yeelight logóval ellátott front rész mögött találhatók a ledek, amik 2700K kelvin színhőmérséklettel világítanak. A felső részen csak egy fényérzékelővel ellátott fizikai gombot találunk, semmi egyebet. Egyszerű, szép, letisztult forma.

Teszt

Csak dugjuk be a konnektorba és 3 másodperccel később, ha úgy érzékeli, hogy a fény már nem elegendő mennyiségű a helyiségben, akkor automatikusan felkapcsol. Igen, hiszen fényérzékelővel látták el, így nappali fényben nem lép működésbe, Tehát akár egy fix helyen is használhatjuk, ahol egy kis irányfényt szeretnénk az éjszaka sötétjében.

Yeelight YLYD11YL 1

A tetején található gomb rejti a fényérzékelőt is. Arra való, hogy ha éjszaka működésbe lép, akkor le tudjuk kapcsolni, ha nincs rá szükségünk. Nappali fény mellett a kapcsoló inaktív, így ezt csak sötétben használhatjuk.

A kis YEELIGHT YLYD11YL lámpából újra érkezik egy nagyobb készlet a Banggood webáruházába, ahonnan az előrendelői akcióban az első 100 vásárlónak 6.99$-ba, azaz 2200 forintért rendelhető meg.

A YEELIGHT YLYD11YL lámpát itt találod meg

___________________________________________________

ORICO G11-H4-U3 USB HUB

ORICO G11-H4-U3 USB HUB 2 Az Orico egy USB-s elosztót mutatott be. Könnyű, egyszerű, de teszi a dolgát. Az USB 3.0 csatlakozónak köszönhetően pedig a sebességgel sem lesz problémánk.

ORICO G11-H4-U3 USB HUB 2

ORICO G11-H4-U3 USB HUB 1

Ha nem csak pendrive-ot, egeret vagy billentyűzetet szeretnénk hozzá csatlakoztatni, jó hír, hogy egy microUSB porttal is ellátták. Ezzel külső energiával láthatjuk el, hogy még rákötött külső merevlemezeket is meghajthassunk róla.

Az ORICO G11-H4-U3 csak 10.4$-ba kerül, ami remek ár érte

________________________________________________________

A BlitzWolf BW-MLT1 rovarirtó

 

BlitzWolf BW-MLT1 header

A rovarirtó kapott egy UV fényt, ami 365-390-es hullámhosszával magához csábítja a bogarakat, hogy aztán megrázza őket. A lámpát akár fel is akaszthatjuk, hiszen egy kampós rész is kialakításra került a tetején. Beépített 2200mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amivel a gyártó ígérete szerint 3.5 órás töltéssel is 50 órán át használhatjuk.

BlitzWolf BW-MLT1

IP66-os védettséggel rendelkezik, így az eső, hó, jég sem okoz neki gondot, ha kint felejtenénk a teraszon. Világítást is kapott, így nem csak rovarirtóként, de lámpaként is használható az esti szalonnasütésnél. A 1200-1600V-os feszültség pedig tesz róla, hogy az oda tévedt rovarokat likvidálja, bárminemű vegyszer nélkül.

A BlitzWolf BW-MLT1 rovarirtója 14.99$-ba, azaz 4700 forintba kerül, ami nem rossz ár egy ilyen apró, mobil eszközért

_______________________________________________________

Yeelight YLCT03YL LED lámpa Qi töltővel

Yeelight YLCT03YL LED lámpa Qi töltővel 1

A Yeelight asztali LED lámpa európai raktárból, áfa és vámmentesen rendelhető és még kedvezmény kódunk is van hozzá. A Yeelight YLCT03YL modell 14W teljesítményű, a színeit variálhatjuk a meleg és hidegfehér színek között 2700-6500K fokig. Ez a modell WiFi kapcsolattal szerelt, így akár a mobiltelefonunkról is vezérelhetjük.

Yeelight YLCT03YL LED lámpa Qi töltővel 1

A talp részbe egy Qi töltő is helyet kapott, így ha rátesszük a vezeték nélküli töltéssel kompatibilis telefonunkat, akkor feltölthetjük róla az akkumulátorát.

A Yeelight YLCT03YL modell a kedvezmény kóddal 55.9$-ba kerül, ami az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhető meg.

Kedvezmény kód: d3f47b

________________________________________________________

Blueendless M.2 NVME vagy SATA dokkoló Type-C porttal

Blueendless M.2 NVME vagy SATA dokkoló Type-C porttal

Amelyik típust választjuk, egy mozdulattal csatlakoztathatunk vagy SATA vagy M.2 NVME SSD meghajtókat a dokkolóhoz.

Blueendless M.2 NVME vagy SATA dokkoló Type-C porttal 1

USB Type-C porton kszertül köthetjük hozzá a laptopunkhoz, így bármikor kéznél lehet az alumínium dokkoló, amivel maximálisan 10Gbps sebességet érhetünk el. Szerencsére nem is kerül sokba, hiszen bármelyiket is választjuk, a kedvezmény kóddal csak 14$-ba kerül.

A Blueendless M.2 NVME vagy SATA dokkolót itt találod meg

Kupon : BGH1399Y

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7516482556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása