Heti szemezgető 219. - Az élet apró dolgai

2021. április 11. 15:03 - nezdmitrendelszblog

heti_szemezgeto_uj_115_3.jpg

Itt vagyunk a friss heti szemezgetővel, amiben megannyi újdonságot szedtünk össze nektek. Halk BlitzWolf egeret, macskás fejhallgatót, telefon töltőt, mobiltelefont és lámpát is.

BlitzWolf BW-CW2 vezeték nélkül autós telefon tartó és töltő egyben

BlitzWolf BW-CW2 2Az autó szellőző lamelláira tehetjük fel a BlitzWolf vezeték nélküli töltőjét, ami telefontartó is egyben. A Qi töltésnek köszönhetően minden ezt a töltési típust támogató telefonnal kompatibilis, legyen az Android vagy iOS telefon.

BlitzWolf BW-CW2 1

Maximum 15W-ot képes leadni, így az Apple mobiltelefonok esetén még gyorsabb is lehet az akkumulátor töltése, mint a gyárilag mellékelt 5V/1A-es adapterrel.

BlitzWolf BW-CW2

A tartó a telefon súlyát használva tartja meg a bele helyezett készülékeket, így az oldalsó karmok rázáródnak a telefonra, hogy még véletlenül se essen ki belőle. Egy USB porthoz vagy szivargyújtóhoz csatlakoztatott adaptert Type-C porton keresztül köthetjük össze, hogy feltöltsük vele a telefonunk akkumulátorát.

A BlitzWolf BW-CW2 telefontartó 19.99$-ba kerül európai raktárból

______________________________________________________

Halk, vezeték nélküli BlitzWolf BW-MO3 egér

BlitzWolf BW-MO3 5 BlitzWolf BW-MO3 4 A dokkolójával akár USB vagy Type-C porton keresztül is használható a vezeték nélküli BlitzWolf egér. De ezen kívül Bluetooth 3.0 vagy Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül is használható. A váltáshoz az alján található kapcsolóval választhatunk. Ennek köszönhetően egy egeret használhatunk a számítógéphez, TV boxhoz vagy bármilyen más eszközhöz, nem kell külön perifériákat beszereznünk.

BlitzWolf BW-MO3 6

A specifikáció szerint a gyártó egy 2 millió kattintásra alkalmas halk kapcsolóval látta el az ergonomikus kialakítású BlitzWolf BW-MO3 egeret. 5 lépésben választható a felbontás 800, 1200, 1600, 2000, 2400 dpi között.

BlitzWolf BW-MO3 1

BlitzWolf BW-MO3 2

Egy darab AA méretű elemmel működik, ami nem tartozéka a csomagnak, de a leírás szerint ezzel akár 15 hónapon keresztül is használhatjuk. Az energiatakarékosságról az alvó mód gondoskodik, így nincs felesleges energiapazarlás.

A BlitzWolf BW-MO3 egér 17$-ba, azaz 5150 forintba kerül, ami igen csábító ár egy ilyen termékért

_________________________________________________________

STN STN28 macskás bluetooth fejhallgató

STN STN28 macskás bluetooth fejhallgató

Mostanában nagy divat a cicás fejhallgatók, aminek a fülei RGB színekben képes világítani. A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően telefonról, laptopról, táblagépről vagy szinte bármilyen más eszközről, még okosóráról is használhatjuk.

STN STN28 macskás bluetooth fejhallgató 1

STN STN28 macskás bluetooth fejhallgató 2

Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, de ellátták 3.5 milliméteres csatlakozóval is, hogy vezetéken keresztül is hallgathassuk róla a kedvenc zenéinket. Támogatja a A2DP 1.2, AVRCP 1.0, HSP, HSF 1.5 profilokat, a 400mAh kapacitású akkumulátorával akár 8-10 óra zenelejátszási idő is kihozható belőle.

A STN STN28 macskás bluetooth fejhallgató 21$-ba kerül

______________________________________________________

 

Redmi Note 10 mobiltelefon

redmi note 10 3 A Redmi Note 10 a jelenlegi 56 ezer forintos árával remek vétel a kategóriában. Gyorsan óriási siker lett a Xiaomi megfizethető árú Redmi szériája, amelyből a Note a nagyobb kijelzővel és erősebb processzorral rendelkező modelleket fedi le. Igazán ínycsiklandó tulajdonságokkal rendelkezik a Redmi Note 10. Már a középkategóriában is AMOLED panelt kapunk, ami jelen esetben 6.43 colos, felbontása 2400 x 1080 pixel, amit a karcoktól Gorilla Glass üveg véd. Az előlapara 13 megapixeles kamerát szereltek, hogy megfelelő szelfiket lehessen készíteni a telefonnal.

redmi note 10 2

redmi note 10 4

A hátlapon négy kamera foglal helyet, amiből a fő szenzor ismét egy 48 megapixeles, amit kiegészít egy  8 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 2 megapixeles mélységélesség és egy makró kamera is. IP52 fröccsenésálló házat kapunk, így teljes vízállóságot nem, de a véletlen vízzel való érintkezésektől nem lesz baja a készüléknek. Megmarad az infravörös port és állítólag már egy sztereó hangszórópárost is kapunk. Az ujjlenyomat olvasó oldalt kapott helyet és a telefon akkumulátora 5000mAh kapacitással rendelkezik, amit a 33W-os gyorstöltéssel feltölthetünk a Type-C porton keresztül.

redmi note 10 1

A 4GB memória mellé 64GB tárhely jár. A meghajtásért a Qualcomm Snapdragon 678 felel, ami 8 magos és az AnTuTu benchmarkban 218000 körüli pontszámra képes. Természetesen Global Version modellről van szó, így támogatja a hazai 4G B20-as LTE hálózatot is. 169$-ba (52.000 forintba) kerül a 4/64GB-os modell, amit az EU Priority Line szállítással áfa és vámmentesen rendelhetsz meg.

Redmi Note 10

Kedvezmény kód: BGRN1064

_______________________________________________________

Xiaomi Black Shark hűtés mobiltelefonokhoz

Eredetileg a Xiaomi Black Shark mobiltelefonokhoz jelent meg a gyártó hűtőventilátora, amivel játék közben a telefon hőtermelését szoríthatjuk vissza.

Xiaomi Black Shark hűtés mobiltelefonokhoz 2

De nem csak a Black Shark mobilokkal kompatibilis ez a kiegészítő, hanem akár Xiaomi mi 10mobiltelefonnal is használhatjuk. A működéséhez külső áramforrásra van szükség.

A kis kiegészítő 18.99$-ba kerül, amit itt találsz meg

______________________________________________________

A BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 2 A csomag egy kijelzővel ellátott beltéri és egy kültéri egységből áll. Az eszközök vezeték nélkül kapcsolódnak egymáshoz, de arra is lehetőség van, hogy kettő, illetve három külső szenzorral vásároljuk meg azt. A téglalap alakú belső eszköz LCD kijelzőt kapott, ami megjeleníti a lakáson belüli és a kültérre kihelyezett szenzor által mért páratartalmat és hőmérsékletet.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 4

A vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága nyílt terepen 30, míg zárt részen maximálisan 10 méter lehet. A mérés -10 és +50 Celsius fok között lehet, így a téli hidegben és a nyári melegben egyaránt használható. A páratartalmat pedig 20-95% között képes mérni.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 1

A beltéri egység kijelzőjének világítása is bekapcsolható 10 másodperces időtartamra, hogy sötétben is leolvashassuk róla az információkat. Egy kitámasztható talppal rendelkezik, ennek köszönhetően az éjjeliszekrényre is állíthatjuk. Ellátták dátum kijelzéssel, ébresztő funkcióval és holdfázis figyelővel is, illetve az elemek merüléséről is jelzést ad nekünk.

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás 3

Az egy kültéri szenzorral rendelkező időjárásállomás 17.99$-ba, azaz körülbelül 5600 forintba kerül az előrendelői akcióban.

A BlitzWolf BW-TM01 időjárásállomást itt találod meg

______________________________________________________

USB portról tölthető mozgás és fényérzékelő lámpa

USB portról tölthető mozgás és fényérzékelő lámpa 1

A legkisebb 15 centiméter hosszú verzió is csak 8.1$-ba kerül, a legnagyobb méretű pedig 35 centiméter hosszú lehet, de választhatunk köztes, 25 centi hosszú modellt is.

USB portról tölthető mozgás és fényérzékelő lámpa 1

2-5 méteres távolság között érzékelni, a fényérzékelőnek köszönhetően nappali fény mellet fel sem kapcsol, hogy energiát takarítson meg. A felhelyezéshez egy ragasztós felületet kapunk, ennek köszönhetően szekrényre, de akár még az autó csomagtartójához is felerősíthetjük.

A legkisebb lámpa 8.1$-ba kerül, amit itt találsz meg

BaNGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4416497578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása