Kicsi, olcsó, ez az E9 elektromos roller

2021. május 13. 11:12 - nezdmitrendelszblog

e9_elektromos_roller.jpg

E9, csupán ennyi az elektromos roller megnevezése, ami a legolcsóbb a piacon, ami nem a gyerek kategóriában versenyez. Az 50.000 forintos termék a TomTop-nak köszönhetően európai raktárból vásárolható meg, így a szállítás is ingyenes és akár pár nap alatt meg is érkezhet a rendelt termék.

e9_elektromos_roller_2.jpg

Az alacsony árnak természetesen megvan a magyarázata is. Bár itt is, mint a Xiaomi elektromos rollerének esetében, szintén 8 colos kerekeket kapunk. De a nagy kínai gyártóval ellentétben ezek a kerekek nem levegővel teltek. Cserébe első és hátsó teleszkópokat is kapunk. A maximális terhelhetősége 100 kilogramm, tehát ebből már látható, hogy nem gyerekeknek szánták a terméket.

e9_elektromos_roller_1.jpg

e9_elektromos_roller_3.jpg

Az összecsukható E9 elektromos roller csupán 7.9 kilogrammot nyom a mérlegen. Akkumulátora 2600mAh kapacitással rendelkezik, az elektromos motor teljesítménye 150W. Ez már előre vetíti, hogy nem kapunk végtelen mértékű nyomatékot és sebességet, hiszen utóbbi 12km/h-ban van maximalizálva, a megtehető távolság pedig csupán 6 kilométer lehet.

e9_elektromos_roller_5.jpg

e9_elektromos_roller_4.jpg

Az E9 elektromos rollert a TomTop európai raktárából 50.000 forintért vásárolhatod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7416558290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása