Ezeket a rizsfőzőket érdemes választani, ha olcsón szeretnéd megúszni a vásárlást

2021. július 15. 09:29 - nezdmitrendelszblog

Xiaomi Mijia C1 1

Két rizsfőzőt is találunk, de egy közös van bennük. Mind a két termék európai raktárból rendelhető, így nem csak a szállítási idő lehet akár csupán pár munkanap, de a július 1-ével életbe lépett adótörvény sem vonatkozik rájuk. Mind a kettő a TomTop európai raktárából rendelhető meg, így áfa/vámmentesen juthattok hozzá.

Xiaomi Mijia C1 rizsfőző

Xiaomi Mijia C1 A gyártó legújabb megoldása az egyszerű és gyors rizs elkészítéséhez. A 3 literes kapacitással rendelkező Xiaomi Mijia C1 fehér színben kapható. 220V-os hálózation is üzemel, de azért jó, hogy ha van otthon egy pár száz forintos átalakítónk a csatlakozójához, mert nem valószínű, hogy EU dugaljal rendelkezik.

Xiaomi Mijia C1 1

Xiaomi Mijia C1 2

A 650W teljesítményre képes rizsfőző egy öt rétegből álló kivehető belső részt kapott. Nem csak rizs főzésére, hanem különféle zöldségek párolására vagy akár zabkása készítésére is használható, így akár még rizottót is készíthetünk vele, de akár levest is főzhetünk benne.

Németországi (Germany) raktárból pedig igen jutányos áron, áfa/vámmentesen 59.99$-ért juthattok hozzá

Kicsi, de megkönnyíti a főzést - QCOOKER rizsfőző

Ennek megfelelően ez rendelkezik a legkisebb fizikai mérettel is. Így albérletben vagy egy fiatal párnak tökéletes választás lehet. Fizikai mérete 15.95 x 18.95 x 19 centiméter, súlya 1.47 kilogramm és a kis rizsfőző kivehető belsővel rendelkezik.

20181211140732_82913.jpg

beelink_u55_1.jpg

Az elején található gombokkal programozhatjuk be a kívánt főzési módot, illetve kapott egy kijelzőt is, amely megmutatja a főzésből fennmaradó időt. Nem csak rizs főzésére, de zöldségek párolására is alkalmas a QCOOKER.

Mivel a kis rizsfőző idehaza is, tehát 220V-on is működik, ezért csak egy átalakítóra lesz szükségünk a csatlakozójához, ha ez nem lenne a csomagban. Ez most a legolcsóbb rizsfőző, ami csak 49$-ba kerül és európai raktárból rendelhetjük meg, tehát akár pár munkanap alatt meg is érkezhet.

A QCOOKER a legolcsóbb a palettáról, így 49$-ba kerül

Csatlakozó átalakít

 

FONTOS, HISZEN ÍGY MŰKÖDHETÜNK TOVÁBB...

Telepítsd az asztali Chrome böngésződ alá a plugit és támogass minket úgy, hogy ehhez semmi egyebet nem kell tenned, csak vásárláshoz nem a mobiltelefonodról, hanem a PC-ről vásárolsz. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat. Amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek.

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on.

 

Köszönjük, hogy támogatod az oldalt!

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr7616628132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása