XIAOMI Gamepad DELUX vezeték nélküli kontroller számos eszközhöz

2022. június 07. 19:40 - nezdmitrendelszblog

A XIAOMI Gamepad DELUX modellel a gyártó belép a kontrollerek világába is. Ki tudja, lehet, hogy hamarosan az új konzolgenerációhoz is készítenek majd kontrollereket. 

A multiplatformos vezeték nélküli vezérlőjük Bluetooth 5.0 kapcsolaton csatlakoztatható a TV, mobiltelefon, táblagép vagy PC-hez is. A hófehér modell 6 tengelyes giroszkóppal lett ellátva.

 

Rezgőmotort, D-pad, analóg karok, ravaszok, tehát minden megtalálható rajta, amit csak egy kontrollertől várnánk. A mellékelt mobiltelefon tartóval egy játékgéppé változtathatjuk a telefont, hogy egyszerűbb legyen a legújabb címek végigjáatszása is. A XIAOMI Gamepad DELUX USB-C porton keresztül tölthető 830mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

A XIAOMI Gamepad DELUX kontrollert itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech xiaomi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4117850665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása