8500 forintért két Lenovo QT82 bluetooth fülhallgatót szerezhetsz be

2022. október 19. 19:43 - nezdmitrendelszblog

8500 forintért két vezeték nélküli fülhallgatót adnak! A Lenovo QT82 dobozában két pár gumiharagot és egy Type-C végű kábelt mellékelnek. A csomag tartalmából már tudni lehet, hogy a Lenovo QT82 is az in ear kategóriát képviseli.

Lenovo logó alatt a töltést visszajelző ledet találjuk. Alulra került az USB Type-C portja, amin keresztül feltölthetjük a tok 400mAh kapacitású akkumulátorát. füleseken található visszajelző fények piros/kék színben képesek világítani, jelezve a bluetooth kapcsolat működését.

A hosszított száron lévő jelzés alatt található az érintésérzékeny felület, amivel a szokásos módon, egy érintéssel fogadhatjuk vagy lerakhatjuk a hívásainkat, vagy megállíthatjuk a zeneszámokat. Dupla érintésre a jobboldalin előre, a baloldali fülest kétszer megérintve az előző számra ugorhatunk. Az IPX5 védettséggel rendelkező Lenovo QT82 Bluetooth 5.0 kapcsolatot használ, támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és természetesen a 10 méteres hatótáv is megvan.

A Lenovo QT82 fülhallgatókat itt találod meg

A jobb és szintén olcsó Lenovo LP1 LivePods fülhallgatót itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech lenovo tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr417958118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása