Az akcióban csak 6100 forintba kerül a Mibro Earbuds 2

2023. március 23. 20:30 - nezdmitrendelszblog

A Mibro Earbuds 2 már bluetooth 5.3 kapcsolaton keresztül kommunikál és IPX5 védettséggel rendelkezik, a bevezető áron pedig remek ajánlat, ha nem akarunk sokat költeni egy vezeték nélküli fülhallgatóra.

Mibro Earbuds 2

A Mibro logó alatt a töltést visszajelző ledet találjuk. Alulra került az USB Type-C portja, amin keresztül feltölthetjük a tok 380mAh kapacitású akkumulátorát. A fülhallgató fekete és fehér színben is kapható.

Mibro Earbuds 2 battery

A hosszított száron lévő jelzés alatt található az érintésérzékeny felület, amivel a szokásos módon, egy érintéssel fogadhatjuk vagy lerakhatjuk a hívásainkat, vagy megállíthatjuk a zeneszámokat. Dupla érintésre a jobboldalin előre, a baloldali fülest triplán megérintve az előző vagy a következő zeneszámra ugorhatunk. Az IPX5 védettséggel rendelkező Mibro Earbuds 2 már Bluetooth 5.3 kapcsolatot használ, támogatja a HSP/HFP/A2DP/AVRCP profilokat és természetesen a 10 méteres hatótáv is megvan.

Mibro Earbuds 2 1

Egy feltöltéssel akár 6.5 órán keresztül is képesek működni. Nem gumiharangos, hanem fülbe illeszthető earphone kivitellel rendelkezik, membránjai mérete 13 milliméter. A TomTop akciójában csak 6100 forintba kerül a kuponnal, a szállítás pedig ingyenes.

A Mibro Earbuds 2 fülhallgatót itt találod meg

 

Nézzétek meg az online kupontáblázatunkat is a legfrissebb akciókért

BANGGOOD REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

GEEKBUYING REGISZTRÁCIÓ ÉS RENDELÉS MENETE

További hírekért és akciókért kövess minket a Facebook-on. A Google Chrome böngésző plugin feltelepítésével pedig támogathatod a munkánkat.

Támogasd az oldalt azzal, ha Google Chrome böngészőt használsz, telepítsd fel a támogatói plugint. Ezzel támogatod a munkánkat, így a külföldi webáruházak is látják az oldalról indított vásárlásokat, amelyek alapján még több akciót, terméket és tesztet mutathatunk be nektek. A böngésző plugint itt találod meg

Szólj hozzá!
Címkék: tech tomtop

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr9118078936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása