Octopus tripod állvány... Három karú polip

2016. június 26. 17:44 - nezdmitrendelszblog

Mivel már javában itt tombol a nyár, ilyenkor mindenki kiszabadul a strandra és élvezi a szabadságot, hívogatja a hűsítő víz vagy éppen a fokhagymás lángos, a sült hekk illata, kit éppen mi. Ilyenkor előkerülnek a fényképezőgépek, okostelefonok és sokan megörökítik az adott pillanatot, vagy szelfiznek egyet és már küldik is tovább az egyik közösségi oldalra. A fotózni vágyók másik fele, pedig szépen megkomponálva próbálja elcsípni a megfelelő alkalmat egy kép elkészítéséhez. Nekik fog nagy segítséget nyújtani ez a tripod állvány, illetve egy kis segítséget a nagy dolgokhoz.


Flexibilis lábainak köszönhetően szinte bárhol, szó szerint megállja a helyét, legyen az csak egy sík terep, de akár ráhajthatjuk a lábait egy fa ágára, kerítésre, szinte bárhová ahová csak akarjuk. A telefont tartó konzol alsó és felső részét plüss hatású anyag, illetve gumi veszi körbe, így nem kell félni attól, hogy a telefonunk megsérül. Maga a tartó részt rugó húzza vissza, szorítása meglepő módon nagyon erősen tartja a készüléket. Ha beszerzünk belőle „okosabb” verziót vagy akár külön vásárolható bluetooth-os távirányító segítségével távolról is készíthető felvétel, így nem kell aggódni egy csoportkép elkészítésekor. De ha megszállottan szeretjük természetet, akkor akár vadlesen érezhetjük magunkat saját kertünkben és az ablakból figyelhetjük, mikor száll le kapirgálni egy madár az objektív látószögén belülre, amit aztán lefotózhatunk. Így, akár a fix stabil pozíciójának hála segítségünkre lehet egy hosszú záridővel készítendő éjszakai képhez is.


5,5 és 8,5 cm közötti széles mobilokat képes befogadni. Az állványról a mobiltartó egy mozdulattal eltávolítható. Véletlenszerűség kizárva, egy kis lábat kell lenyomni, hogy a sínből kihúzható legyen. Az alatta megbújó csavar szabványos 1/4 colos, így más fényképezőgépek is fel helyezhetők rá. Több fajta létezik belőle, kisebb, nagyobb, illetve dönthető-forgatható fejjel ellátott is.



Specifikációk:

- Magasság 33,5 cm,
- Szélesség 5,5 cm,
- Flexibilis hajlítható lábak,
- Eltávolítható fej, 1/4 colos fényképezőgép tartó
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1712064073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása