Xiaomi 10000mAh külső akkumulátor... Energia a zsebben

2016. augusztus 26. 19:13 - nezdmitrendelszblog

A korábbi cikkem után ismét egy Xiaomi terméket mutatok be nektek. Ez pedig nem más, mint egy külső akkumulátor, ami sok esetben megmenthet minket a telefon lemerülés kínos pillanatától, amikor valakit fel kellene hívnod, vagy éppen te fogadnál egy hívást, de nem tudsz, mert a mobilod lemerült. Én először akkor szereztem be egy neve sincs gyártó ilyen eszközét, amikor előző telefonom akkumulátora kezdte megadni magát és lassan már csak vezetékes üzemmódban működött. Persze olcsó húsnak híg a leve, be is fürödtem a kiszemeltemmel. Nemhogy alig hozta a ráírt teljesítményt, de még ha fel is töltöttem maximumra, akkor sem sokáig emlékezett rá, hogy tele van kakaóval…



Most, hogy itt a nyaraló szezon és elég sok helyre el tudtam jutni pár napra pihenni, így szükségessé vált számomra egy power bank beszerzése. Mivel most egész olcsón, a hazai árak feléért beszerezhető egy ilyen eszköz, ezért én is gyorsan ráugrottam a témára. És most felejtsük el a másolatokat és mindenféle márka utánzatokat, az eredeti terméket most tényleg baráti áron meg lehet szerezni. Félre értés ne essék, nem a hazai gazdaságot és forgalmazókat szeretném háttérbe szorítani.




Kicsomagolás 
A termék egy kis fehér dobozban érkezett. Az elején csak egy "MI" logó, kétoldalt pedig a termék specifikációja és az eredetiséget igazoló matrica, amit itt ellenőrizhetünk. Belül csak némi Kínai nyelvű leírás, maga a töltő és meglepetésemre belefért egy 20cm hosszú kábel is.A töltő mérete 9.10 x 6.04 x 2.70 cm. Alján baloldalt egy bekapcsoló gomb (töltés végeztével automatikusan lekapcsol) található, mellette egy bemeneti Micro USB és egy kimeneti USB port, illetve egy töltöttséget jelző négy kis LED. Bemeneti feszültsége 5V 2A, automatikus kimeneti feszültség szabályozással, kimenete maximum 5.1V 2.1 A leadására képes. Az eszközök töltése ugyan olyan sebességgel történik, mintha a hálózatra lennének csatlakoztatva. Több fajta védelemmel is felszerelték: 
- kimeneti túlfeszültség-védelem, 
- bemeneti túlfeszültség-védelem,
- kimeneti túláram-védelem,
- túltöltés-védelem, 
- rövidzár-védelem.



Mivel első bekapcsolásakor volt benne szufla, azonnal rá is dugtam a telefonomat, aminek gyors mérésem alapján 1.15A-t adott le.



Akinek szüksége van egy megbízható hordozható töltőre, annak bátran tudom ajánlani. Ára sem eget verően magas, ha hozzávesszük, hogy ha egy noname , (valami irdatlan magas mAh jelzésű kapacitással ellátott, aminek a fele sem igaz) tipusú power bank árához még hozzáadunk egy kicsit, már jobban járunk, ha ezt vesszük meg. A pénzünkért azt kapjuk, amit elvárhatunk. Egy szolid megjelenésű, megbízható hordozható töltőt, sok védelmi funkcióval, ami védi magát az eszközt és nem utolsó sorban, ami sokkal fontosabb, a telefonunkat is.

Képek
Video a termékről
A terméket itt tekinthetitek meg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2712064051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása