RS - 1010B...Bluetooth-os autórádió

2016. szeptember 08. 07:40 - nezdmitrendelszblog

Tegyük fel, ha csinálnék valamit, úgy értem, ha alkotnék vagy készítenék valamilyen tárgyat, biztos feltüntetném rajta a nevemet, monogramomat, egy jelet, egy nagy X-et, valamit, amiből tudni lehet, ki készítette.
Pont ilyen ez az autórádió is, mert hisz igen, ez az. Tudom, a nevéből nekem sem tűnt fel elsőre mire számítsak.




RS - 1010B, hogy ez most típust takar vagy együtt márkanevet és típust, azt nem tudom. A lényeg az, ami a termék pozitívuma az árán kívül, hogy Bluetooth képes, azaz vezeték nélkül kapcsolhatjuk össze vele mobiltelefonunkat, így vezetés közben kihangosítva bonyolíthatunk le hívásokat. Így összekapcsolva a mobilunkon tárolt kedvenc zenéinket az autó hifijén hallgathatjuk. Mindemellett felszerelték egy USB csatlakozóval és SD kártya olvasóval.






Mérete szabvány szerinti 1 Din, súlya 400 g. A csomag tartalmazza magát a fej egységet, egy távirányítót, táp kábelt, beépítő keretet és egy angol nyelvű használati útmutatót.


Specifikációk:
- FM rádió,
- Feszültség 12V, kimeneti teljesítmény 4x45W,
- hívószám kijelzés,
- Bluetooth csatlakozás (Bluetooth 2.0, max. távolság 10m),
- USB csatlakozó (mobiltelefon töltésre is képes),
- SD kártya olvasó (max. 32Gb),
- MP3, WMA lejátszás,
- előlapi AUX bemenet,
- equalizer.




A sötét színű műanyag borítást csak a kijelző és a gombok körüli kék szín töri meg. Könnyebbség, ha vezeték nélkül össze van kapcsolva telefonunkkal, az előlapon található felvevő gombbal fogadhatjuk hívásainkat.
Bekapcsolást követően zenéinket onnan folytatja, ahol abbahagyta. Hátul egy antenna bemenetet, hang kimenetet és az áramellátásához szükséges tápcsatlakozót találjuk. Ára átszámolva, körülbelül 5.400 forintra jön ki.


A termék linkje
Szólj hozzá!
Címkék: usb mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912064041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása