Oukitel U7 Plus ... Előrendelői akció

2016. szeptember 25. 17:49 - nezdmitrendelszblog

Az Oukitelnél megint alkottak egy egész jónak mondható telefont a középkategóriában versenyző készülékek között. Előrendelői akcióban, most jó áron, ujjlenyomat olvasó, 5.5 colos kijelző, és Android 6.0 is benne foglaltatik. Sőt, mivel EU raktárból rendelhető, így nem kell rá sem vám-ot, se semmilyen adót fizetni. 


Nem mehetek el amellett, hogy meg ne kérdezzem tőled. Ha ránézel a telefonra mi jut eszedbe először? Ne azt mond, hogy egy telefon, hanem, hogy melyik gyártó! Nekem kicsit Apple utánérzésem van a képek láttán, de ezt ki-ki döntse el maga.
Specifikációk

A telefon mérete 15.76 x 7.84 x 0.92cm, az én LG G4-emnél kicsit hosszabb és súlyosabb a maga 195 grammjával. Processzorból a MediaTek MTK6737 64-bites, magonként 1.3Ghz teljesítményű tagját kapta. Memóriából 2Gb, tárhelyből 16 Gb jutott neki. Kijelzője 5.5 colos 2.5D, oldalain lekerekített, felbontása 1280x720 pixeles. 

Felül a hangszóró mellett egy értesítési LED is található. Előlapi kamerája 5 megapixeles. Alul csak a hangszóró rács és a Micro USB port található. Hátul a 13 megapixeles optika, alatta LED-es villanó és egy ujjlenyomat olvasó szenzor található, ami a telefon hátlapjának színével harmonizál. A telefon két oldalán csak a hangerőszabályzó és bekapcsoló gomb található. Szépségét a hátlap műanyag borítása töri meg, de ezt elnézzük neki, hiszen a hátlap levehető, alatta található a lassacskán már kicsinek számító 2500 mAh teljesítményű akkumulátor, bár mivel ez a processzor nem áll nagy fogyasztó hírében, ezzel nem lőttek mellé a tervezők. Ugyancsak a hátlap alatt található a 2 darab Micro SIM és a Micro SD foglalat, mely 32Gb-ig bővíthető. Bluetooth 4.0, GPS, 2.4Ghz wifi, lekapcsolt kijelző alatti gesztus vezérlés jellemzi. Támogatja a B20-as csatornát, OTG-képes, Android 6.0 Marshmallow a fedélzetén. Mi más kell még? Egy jól használható telefon, jó áron, a mindennapi dolgokhoz. Három színben érhető el, fekete, arany és rózsaszín színekben. A csomagban a készüléken kívül egy leírás, Micro USB kábel és egy EU szabványú 1 amperes töltő található. Németországi raktárból nincs adó és vám kezelés, így az ára átszámolva ~30.000 forint.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr2712064029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása