Oukitel U15 Pro... újabb Oukitel

2016. október 11. 19:37 - nezdmitrendelszblog


Az Oukitel úgy látszik nem ül a babérjain és egymás után mutatja be telefonjait. A mostani darab a középkategóriás telefonok tagja akar lenni, amire minden esélye meg is van. Méretes kis darabbal van dolgunk, ő is egy phablet és varázsoltak bele egy ujjlenyomat olvasót is. Mindezt úgy, hogy egyáltalán nincs földtől elrugaszkodott ára, pláne most, azért is írok róla, ugyanis most 119.99$ az ára. Persze számítsuk hozzá a vásárlásainkat megszépítő adókat is.

Specifikációk

Az alumínium házba álmodott telefon kijelzője 5.5 colos, na mondjuk itt nem szálltak el a felbontással, ugyanis HD kijelzőt kapott, azaz 1280 x 720 pixeles IPS kijelzőt kapott, melynek élei lekerekítettek. Előlapi kamerája 5 megapixeles, mely interpolált, valós felbontása 2 megapixel. A kijelző alatt az érintős Android kezelőgombokat találjuk. A telefon hátulja kicsit az Iphone-re hajaz, ha megnézzük az antennának szánt hátsó sávokat. 



Processzorból egy nyolc magos 64 bites chipet kapott az MTK6753 személyében, mely magonkénti 1.3Ghz órajelre képes. Mindezt megtámogatja még 3 gigabyte memória, amit már hallani is szép, olyan szépen cseng, hogy ebben az árszegmensben is a magunkénak érezhetjük, mondjuk csak ki még egyszer, három gigabyte, 3. Tárhelyből sem kell szűkölködnünk, 32 Gb áll a rendelkezésünkre, amit 128 Gb-ig bővíthetünk. Az eddig kapott információkat megkoronázza még egy ujjlenyomat olvasó, ami a hátlapi 16 megapixeles kamera alatt helyezkedik el. Beépített akkumulátora 3000 mAh. Micro USB portja OTG képes. Kettő darab Micro SIM-et képes kezelni, Dual Standby módban. 802.11a/b/g/n wifi és a 800Mhz-es LTE is támogatott. A telefon mérete: 15.4 x 7.85 x 0.85 cm, súlya 201 gramm. Android Marshmallow rendszerrel érkezik. Megvegyem, ne vegyem?! Ki-ki döntse el maga, de az biztos, hogy jó ár egy ilyen felépítésű készülékért. Mindenféleképp megéri megnézni.



A termék linkje
Szólj hozzá!
Címkék: mobiltelefon

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr8912064015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása