Ulefone Tiger ... Kínai tigris

2016. október 17. 19:16 - nezdmitrendelszblog

Az Ulefone egy ragadozót rakott össze nekünk. Sajnos ezt nem a telefon hardverére kell érteni, csak a nevében kapott "tigris" nevet.
De, mint eddig is, azért értekezek róla, mivel új készülékről van szó. Ergo, aki netalántán most szeretne mobiltelefont vásárolni, az most jobban járhat ezzel az ajánlattal, mintha később teszi, mert előrendelői akció van a készülékre, így 99.99$-ért a tied lehet.


Kezdjük is a külsővel. A telefon mérete: 15.58 x 7.78 x 0.94 cm, súlya 155 gramm. Ebből a méretből a szakavatott szem már ki is szúrja elsőre, hogy nem egy apró jószággal van dolgunk. A kijelző mérete 5.5 colos, felbontása HD, azaz 1280 x 720 pixelt képes megjeleníteni, melyet Gorilla Glass 3 véd a sérülések ellen. A telefon háza fém, hátulján a szálcsiszolt fém mintázatával kelt prémium érzést. A telefon belsejében egy négymagos, 64 bites MediaTek MTK6737 processzor dolgozik 1.3 GHz órajelen. Memóriából 2 Gb-ot kapott, tárhelye 16 Gb, ami 128 Gb-ig bővíthető memóriakártyával. 


Hálózati kapcsolatok közül mindent megtalálunk benne, 3G, 4G, 802.11b/g/n wifi és a 800MHz-es B20-as frekvenciát is támogatja. Előlapi kamerája 5 megapixeles, szoftveresen 8 mpx-re húzva. A LED-es villanóval ellátott hátlapi kamerája fizikailag 8, szoftveresen 13 mpx-es képeket készít. Az optika alatt található az ujjlenyomat olvasó. Akkumulátora méretes, 4200 mAh, rendszere Android 6.0 Marshmallow. Kettő darab Micro SIM-et képes kezelni egyszerre.


Cirka 100$ és egy fém házba foglalt 5.5 colos kijelzővel ellátott, ujjlenyomat olvasóval szerelt telefon kapsz, ami dicséretre méltó kapacitású akkumulátort kapott a Sony műhelyéből, amivel a gyári adatok szerint 2 napig kihúzza normál használat mellett, illetve 550 óra készenléti időre képes, nem rossz... Tehát, tigrisre fel!
Fekete, arany és szürke színekben kapható. 

A termék linkje
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr512064011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása