Umi Diamond - Gyémántot olcsón

2016. november 16. 19:00 - nezdmitrendelszblog

Umiéknál megint sikerült egy olcsó telefont letenni, a gombamód szaporodó kínai gyártók egyre szélesedő asztalára. Azért volt már egy-két jónak mondható telefonjuk és ahhoz képest, hogy milyen felszereltséggel rendelkezik, nagyon is ajánlható kis készülék ez.


Saját márkán belül a korábbi testvérhez nagyon hasonlító, név szerint a London utódjának tekinthető, ha csak a külsőségeket nézzük. De ennyiben ki is merül, ugyanis a London nem egy öreg telefon, de úgy látszik a tervezőknek és a vásárlóknak tetszhetett a forma, így megalkották a Diamond-ot, egy kicsit felfrissítve az említett London hardverét. A belső repült, a külső maradt.


A processzor 4-ről, 8 magosra nőtt. Egy 64 Bites MediaTek MTK6753 processzor dolgozik 1.5 GHz-en, emellé az "öcsi" 1GB memóriája helyett, hármat pakoltak bele, tehát 3GB. A belső tárhely 16GB-ra nőtt, amely persze bővíthető, egészen 128GB-ig. A telefon életben maradását egy 2650mAh teljesítményű Sony akkumulátorra bízták. A kijelzője maradt a lekerekített, azaz 2.5D üvegű HD felbontású, 5 colos kijelző. A hátlapra egy 8, az előlapra egy 2 megapixeles optika került, amellyel interpolálva 13 és 5 megapixeles képeket lőhetünk. Persze támogat minden földi jót, azaz 2.4/5Ghz-es wifi, 2,3,4G, a sokak által hiányolt 800-as LTE-vel. Dual SIM-es, így 1 Micro SIM + 1 Nano SIM fér bele. Közelség, fény, giro szenzor, Bluetooth 4.0, GPS, miden ami kell. A rendszere Android 6.0 Marshmallow. Fém házba csomagolva, mely a gyártó szerint igen strapabíróra sikerült.


A limitált darabszámú akció keretében 99$. Mondjuk ki őszintén, nem piskóta ajánlat.

A termék linkje
További akciós telefonok

Szólj hozzá!
Címkék: telefon umi

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1612064001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása