Vernee Apollo bemutató

2016. november 29. 20:18 - nezdmitrendelszblog

Megérkezett a Vernee legújabb telefonja az Apollo!
Nem, nem az Apollo Lite, amire te gondolsz, hanem a legújabb gyermek. A Lite sem volt gyenge eresztés és felépítve a vonalat, először egy „gyengébb” készülékkel jelentek meg, előfutáraként a nagytestvérnek.


Az 5.5 colos, 2K kijelzőjű, 2560 x 1440 pixel felbontással megáldott telefont fém házba bújtatták, amely pixel had kiválóan alkalmas VR alkalmazások futtatására (a csomagban egy VR szemüveg is megtalálható). Meghajtásáról a nem piskóta, MediaTek Helio x25 gondoskodik, amely 64 bites, 10 magos processzort takar, maximalis órajele 2.5GHz, Antutuval mért pontszáma 100.000 felett van...


4Gb memóriával és 64Gb tárhellyel szerelték, mely 128Gb-ig bővíthető memóriakártyával. A telefon Dual Sim képes és támogatja a 800Mhz-es LTE-t is. Előlapi kamerája 8, hátlapija egy 21 megapixeles Sony IMX 230 szenzor.


USB Type-C csatlakozóján tölthető a beépített 3140mAh-s akkumulátor. Android 6.0 Marshmallow rendszert futtat. És persze megtaláljuk a kamera alatt az ujjlenyomat olvasó szenzort is.

Aki meg szeretné vásárolni, az most csapjon le rá, amíg az első készletek tartanak.
 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr112063997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása