Xiaomi Wowstick 1fs elektromos csavarhúzó bemutató

2017. február 22. 16:24 - nezdmitrendelszblog

Talán már annyiszor említettem, hogy már nem is kell többé, a gyártó minden szegmensben szeret újítani, egy kis újdonságot hozni és ezt teszi most is. Főként műszerész beállítottságúaknak lehet könnyebbség, de talán a hobbi szerelők is szívesen látnák szerszámos ládájukban a gyártó ezen termékét, az alumínium borítású elemes csavarhúzót.

1479086357816246_1.jpg

A toll formájú, alumínium házas csavarhúzó a mérlegen 183 grammot nyom, mérete 17.5 x 1.5 x 1.5 centiméter, a méretére egyáltalán nem lehet panasz.A vékony szemüvegtokokra emlékeztető dobozában magát az eszközt, illetve a 4 x 28 mm méretű cserélhető fejeket találjuk, melyek típus szerint:

-PH000, PH1 csillag fejű

-SL1.5, SL3.0 lapos fejű

-T5, T6 torx fejű

Ezen kívül kapunk még egy csavarhúzó hosszabbítót. A tok különlegessége, hogy a cserélhető fejeket mágnes tartja a helyükön a tokban, hogy még véletlenül se hagyjuk el őket. A csavarhúzó két darab AAA elemmel működik, a gyártó adatai szerint 8 órás folyamatos működés biztosított. Két fajta forgás irány választható, sebessége 100 fordulat/perc. A csavarozás irányát az eszköz fém színű testén található fekete lapos gombbal lehet változtatni. Segítségképp, a cserélhető fej rész mögül LED-ekkel világítja meg az adott területet. Ezen a szemléltető videón bemutatják az eszköz működését:

Lehetőség van a az automata üzemmód helyett, manuálisan, azaz rögzítve a forgást, kézzel végezni a csavarozást is. Véleményem szerint nagyon jó kis termékkel álltak elő a Xiaominál, ami főként az aprólékos, prezíz munkafolyamatoknál lehet hatékony.

Ha megtetszett a termék, itt rendelheted meg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr4712271080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása