Heti szemezgető 9.

2017. március 13. 17:47 - nezdmitrendelszblog

Az élet apró dolgai

Egy kicsit megkésve, de pótolva a szombaton elmaradt részt, itt az újabb válogatás a hasznos, érdekes vagy egyszerűen csak furának tűnő termékekből.

36 darabos színes ceruza készlet

 

Ha eddig azt gondoltad, hogy csak műszaki kütyükkel foglalkozunk, akkor most rácáfolunk erre. Új divat hódít már egy ideje, az egyre népszerűbb színezés. Az üzletekben kapható, de már online letölthető és kinyomtatható színező minták segítenek oldani a stresszt, elterelni gondolatainkat és egy kis kreatívságot visznek a mindennapjainkban. Igen ám, de ki, hol, mennyiért szerzi be a hobbijához a színes ceruzáit? Ez a 36 darabos készlet egy könnyű induló csomag az új hobbit próbálók számára.

Ha megtetszett a termék, itt megnézheted

Más készleteket, illetve több színből álló palettát, itt találhatsz

 

Kék fényt szűrő védőszemüveg

 

A nem éppen beszédes nevű márka, a Xin mingwang előállt egy kék fényt szűrő szemüveggel. A kék fény, a LED és LCD, azaz TV, telefon, táblagép kijelzőjéből kibocsátott, és a legújabb kutatások szerint az éles látást roncsoló sugárzás. Ugyan ennek a jelenségnek tudják be az álmatlanságot, rossz alvást, okozó lefekvés előtti TV vagy telefon nézést is. Az UV és kék fény szűrővel ellátott dioptria mentes szemüveget kifejezetten az irodai dolgozók számára találták ki, akik az egész napos számítógép előtt töltött idejük alatt csökkenthetik a szem fáradtság érzetét és óvhatják azt. 

Ha megtetszett a termék, itt megnézheted

 

Baseus mágneses szíj AirPods-hoz

A Baseus márkájú, három színben elérhető, neon zöld, narancssárga és fehér színben elérhető darabjai segítségével a vezetéknélküli Airpods-unk nem fog egykönnyen kiesni a fülünkből sportolás közben sem. A 67 centiméter hosszú kábel két végén található mágneses tartóba illeszthető bele a fülhallgató, így nem kell attól félnünk, hogy kiesik a fülünkből egy nagy mozgású igénybevétel közben.

Ha megtetszett a termék, itt megnézheted

 

BlitzWolf mágneses telefontartó

A tartókonzolt a műszerfalon, a szellőzőrácsokra kell felhelyezni. A mellékelt tartó lapokat készüléktől függően vagy a telefon tokja alá kell behelyezni vagy a telefon hátlapjára kell felragasztani az erre a célra felkészített öntapadós oldalukkal. Segítségével nem kell különféle tartóba helyezni telefonunkat, ha beszálltunk az autóba, hanem csak rá kell helyezni a korongra és indulhat a navigáció.

Ha megtetszett a termék, itt megnézheted

 

Xiaomi Mijia toll

A Xiaomit azért szeretjük, mert mindig tud valami újat mutatni. Vagy egy teljesen új terméket vagy már egy sokak által ismert és használt eszközt új köntösben bemutatni. Nem hiába nevezik őket a kínai Apple-nek. 

Most egy tollal rukkoltak elő és amíg valaki arra gondol, hogy biztos valami szenzorokkal telepakolt eszközről beszélek, azt el kell, hogy szomorítsam. Ez bizony egy sima toll. A jelenleg fehér színben kapható toll 0.5 mm vonalvastagságú, amelynek külön kiemelik származását, svájci belsőt és Japán tintát kapott. Az egyszerű  letisztult megjelenésű darab nem maradhat ki egyetlen Xiaomi kedvelő repertoárjából sem. Már csak azért is megfontolandó a dolog, mert most féláron 1.99$-ért megvásárolhatod ennek a kódnak a használatával: mipenall. Így ha nem is a márka miatt, de kevesebb, mint 600 forintért egy minőségibb tollal lehetsz gazdagabb.

Ha megtetszett a termék, itt megtekintheted

Kód: mipenall

 

Syllable D900Mini Bluetooth fülhallgató

A Syllable termékéről már szó volt az 5. Heti szemezgetőben, de mivel sokan kerestétek a terméket, ami az Apple Airpods féle vonalat gondolja tovább, ezért újra találkozhattok itt vele. 

A D900mini, Bluetooth 4.1 kapcsolaton kommunikál a telefonunkkal, így mindenképp meg kell bizonyosodnunk vásárlás előtt, hogy mobilunk támogatja-e ezt a kapcsolat típust, legyen az Android vagy Apple készülék. A fülhallgató vezeték nélküli, így csak a két kis hangkeltőt kell a fülünkbe dugni és párosítani telefonunkkal. Kábel mentessége révén kiváló gyaloglás, futás, túrázás, kerékpározás vagy konditeremben való edzéshez. A csomagban találjuk a 2 x fülhallgatót, kínai / angol használati utasítás, töltő doboz, USB kábel, 2 pár gumi gyűrű, hordtáska. Mint ahogyan az Apple termékénél, itt is a doboz, ahol a fülhallgatót tároljuk, szolgál egyben töltésre is Micro USB porton. Praktikus és így kisebb az esélye, hogy elvesztjük őket. Súlya mindössze 10 gramm. Mikrofonjának és a beépített akkumulátorának köszönhetően 3 óra beszélgetési időt biztosít. Zenehallgatási idő 2 óra, töltési idő kevesebb, mint 2 óra. Támogatja a A2DP, AVRCP szabványokat is.

Ha megtetszett a termék, itt még megvásárolhatod

Ne felejtsd, még mindig tart a GearBest születésnapi játéka, amelyen ringbe szállhatsz a nyereményekért vagy kedvezményes áron juthatsz hozzá egy-egy termékhez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1512335023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása