EU raktáras akciók a GearBest-en

2017. március 15. 17:53 - nezdmitrendelszblog

Reggel egy e-mail várt a virtuális postaládámba, attól a személytől, akivel már egy ideje levelezek a különféle termékekkel kapcsolatban, tőle sikerült a nemrég bemutatott Xiaomi Redmi Note 3 Pro telefonra is egy kis engedményt kérni számotokra, ha meg szeretnétek vásárolni. Most arra hívta fel a figyelmemet, hogy az európai unión belüli raktárukból, jó pár termék olcsóbb lett, azaz nem, hogy olcsóbban lehet hozzájutni, még azt a könyörtelen VÁM-ot, ÁFÁ-t sem kell kifizetnünk rá.

Nem kicsit bosszankodtam, amikor megláttam azt a routert is a termékek között, amit pár hónapja vettem meg magamnak, csak most már 20$-al olcsóbban. Így jártam... 

A listában találhatóak mobiltelefonok, táblagépek, fitnesz karkötők, okos porszívók, drónok és még sorolhatnám. Tényleg csak pár dolgot kiemelve a temérdek termék közül:

Xiaomi Mi R1D router

Az előbb említett router a Xiaomi R1D, aminek most 79$-ra vitték le az árát. Ilyen olcsó még soha sem volt, pláne nem úgy, hogy EU-n belül postázzák. A termékről készült teszt is, de ha nem szeretnél sokat olvasni, akkor leírom pár szóban, hogy mit is tud.

1 TB méretű belső merevlemez, amihez bárhonnan hozzáférhetsz, így NAS-ként, médiaszerverként is használhatod. Streamingelheted a rajta tárolt filmjeidet közvetlenül a TV-re. b/g/n/ac wifi, azaz 2.4 és 5 Ghz támogatás, 10/100/1000 Mbps LAN. 1GHz-es, két magos, ARM Cortex-A9 Broadcom BCM4709 processzor, 256 MB memóriával. Mobiltelefonos applikációval történő vezérlés. Beépített USB port, amire pendrive-ot, merevlemezt csatlakoztathatsz.

A terméket itt találod

ILIFE V1 Robotporszívó

iLife V1 intelligens robot porszívó nélkülözhetetlen háztartási tisztító gép. Az OBS All Terrain Detection System képes felismerni, és kiválasztani a megfelelő útvonalat a takarításhoz. Az érzékelői lehetővé teszik az akadályok kikerülését, így védi a bútorokat és a robot egyaránt a károsodástól. Az ütemezési funkció segítségével beállítható, mikor fogjon hozzá a munkához. Beépített porszívó, oldalsó kefék, HEPA szűrő, beépített érzékelője megállítja, nehogy leessen, ha a lépcsőnk szélére ér. 

Megtetszett? Itt nézheted meg

Sőt, hogy ne hagyjon minket a dolog nyugodni, még egy kis kedvezményt is adnak rá. A kupont a rendelésnél lehet beírni: ILIFEV1EU, így ~25.000 forintból lesz egy önműködő porszívód, ami nem is olyan rossz, annak aki nem szeret takarítani. Ki szeret!?

 

Elephone S7 mobiltelefon

A B20-as LTE-vel megtámogatott készülék egy 5.5 colos FULL HD felbontású kijelzővel rendelkezik. Kijelzője és hátlapja egyaránt lekerekített formát követ, ilyet láthattunk a Samsung Galaxy S7-ben is. A 4 GB memóriával és 64 GB tárhellyel rendelkező telefon egy MediaTek Helio X25-ös processzort kapott. a nyolc magos, 64 bites proci 2 Ghz-en pörög. Ellátták minden földi jóval 802.11a/b/g/n wifi, 800 Mhz-es frekvenciás LTE, 5 megapixeles előlapi és 13 megapixeles hátlapi kamerával. Akkumulátora 3000 mAh. Fedélzetén Android 6.0 Marshmallow.

Ha kíváncsi vagy rá, itt megnézheted

Látjátok, hogy elég sokrétű termékpalettával álltak elő, amit EU raktárból rendelhetünk. Az alábbi linkre kattintva az összes készleten lévő öreg kontinensről postázható termékkel találkozhattok.

Ezen kívül, álljon itt egy pár kupon, amivel kedvezményes vásárláshoz juthattok az alábbi termékekhez:

Teclast: Teclastoff

Vernee: verneoff

Oukitel: Oukiteloff

Doogee: Doogeeoff

Homtom: Homtomoff

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr6512339973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása