Kicsi elektromos hősugárzó

2017. október 24. 07:35 - nezdmitrendelszblog

Mindig próbálunk újabb és újabb dolgokat felkutatni a külföldi webáruházakban, amiknek még van is értelmük. A múltkor épp a TV-t néztem és kapcsolgatva az adók között pont valami televíziós vásárlás kellős közepébe csöppentem, ahol pont egy ilyen eszközt reklámoztak, természetesen nem 15.99$-os azaz 4.000 forintos áron...

A kütyü lényege rém egyszerű, be kell dugni a konnektorba és már ontja is magából a meleget. Tehát, ha épp egy társasházban laksz, ahol még nem kezdődött el a központi fűtéses szezon, akkor azt hiszem tudod miről beszélek. De kis mérete miatt utazáshoz is magunkkal vihetjük, így nem érhet váratlan meglepetés minket, ezzel a kis szerkezettel egy kissé felfűthetjük a helyiséget.

Digitális termosztátja 60-90 fokos hő leadásra állítható be és 12 órás, programozható időzítővel, automatikus kikapcsolással is rendelkezik. A leírás szerint egy 270nm-es helyiséget is képes befűteni, bár ha ennek a felét hozza, már akkor is jó kis szerkezet. Maximális teljesítménye 350W, EU csatlakozóval rendelkezik, így itthon is azonnal használatba vehetjük.

A terméket itt tekintheted meg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nezdmitrendelsz.blog.hu/api/trackback/id/tr1913066842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása